/eletstilus/egy-birtoklo-no-tilalma/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Barátnői bizarr elvárások: "nem nézhetsz más lányra, naponta szerelmet kell vallanod"

Nem kis felzúdulást váltott ki az a Twitteren közzétett lista, amellyel egy lány szigorú szabályok közé kívánta szorítani barátját.
hirdetés

A 22 „kérésből” álló lista rendelkezett arról, hogy az illető pasi hogyan viszonyuljon a jövőben barátaihoz, más nőkhöz, és arról is, hogy „kedvese” milyen bánásmódot vár el tőle.

A papírdarab azután került nyilvánosságra, hogy egy férfi eladta a kocsiját és véletlenül benne hagyta. Mindazonáltal a poszt nem árulta el sem a lelet színhelyét, sem pedig a pár nevét – írta a Daily Mail.

A „szabályzat” eltiltotta a fiút attól, hogy nőkkel találkozzon, sőt, attól is, hogy egyetlen nőt is kövessen a közösségi médiában, és a telefonjában nem lehettek nők elérhetőségei. De mindez még semmi: a hölgy azt is meg akarta szabni, hogy barátja mennyi időt tölthet a cimboráival.

A haveri összejövetelek számát maximum heti kettőben határozta meg, és csak akkor ihatott, ha ő is vele volt.

Nem volt szabad semmiért megharagudnia rá, ha pedig azt mondta neki: „ugorj”, azt kellett válaszolnia „Igenis, fenséges hercegnő”. Legalább naponta egyszer szerelmet kellett neki vallania, és ha sms-t küldött a fiúnak, 10 percen belül okvetlenül válaszolnia kellett. És természetesen az úrnő fenntartotta magának a jogot, hogy bármikor telefonon felhívja, hogy ellenőrizze őt.

hirdetés

A lista felkerült a Twitterre, és bár azóta már levették, rövid idő alatt sokaknál kiverte a biztosítékot. Bár akadtak, akik szórakoztatónak tartották, a többség inkább veszélyesnek nevezte. „Nem hiszem, hogy bárki számára kedves lenne vagy hasznára válna ez a fajta kordában tartás” – írta egy kommentelő. „Ettől a lánytól el kell menekülni” – tette hozzá egy másik. „Sok családi erőszak ilyen listákkal kezdődik” – figyelmeztetett egy harmadik.

Felmerül a kérdés: vajon a szerelem ilyen szélsőségekre is ragadtathat-e embert vagy pedig csupán birtoklásvágyról van szó?

Amúgy meg az sem kizárt, hogy az autóját eladó férfi szándékosan, elrettentésül hagyta bent a listát, hátha mások okulnak belőle...


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk