/eletstilus/dobbenetesen-keveset-beszelgetnek-egymassal-a-parok-es-nem-is-erzik-jol-magukat-igy/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS

Döbbenetesen keveset beszélgetnek egymással a párok, és nem is érzik jól magukat így

Egyharmaduk többet kommunikál különböző közösségi platformokon és üzenőfalakon, mint személyesen.
hirdetés

Ennek ellenére a többség szeretné tovább szélesíteni e csatornáit szeretteivel. Egy új tanulmány megállapította, hogy a kapcsolatban élők háromnegyede szeretne többet beszélgetni partnerével.

A McCain Itt szeretni (Here’s To Love) kampánya keretében 2000, kapcsolatban élő felnőttet kérdezett meg.

A felmérésből kitűnt: tíz párból hatan úgy érzik, hogy „nem érintkeznek” kellőképpen egymással, míg 15% több időt tölt a közösségi médiában a celebekkel való társalgással, mint „másik felükkel”.

A párok egyharmada pedig többet beszélget különböző közösségi platformokon és üzenőfalakon, mint a Whatsapp és a Facetime, mint személyesen.

Átlagosan 1 óra 10 percet töltenek egymás társaságában.

hirdetés

A résztvevők 47 %-a elismerte, hogy több időt szeretne párjával tartalmas beszélgetésekkel eltölteni. Erre az egyik legjobb megoldás, ha együtt vacsoráznak. Mark Hodge, a McCain marketing-igazgatója szerint pozitív hatást gyakorol egy párkapcsolatra, ha a felek megosztják ételüket.

„Megértjük, hogy azoknak, akik elfoglalt életet élnek, néha igazi trükkökre van szükségük ahhoz, hogy legyen egymásra idejük. De úgy gondoljuk, hogy az étkezés órái tökéletes alkalmak arra, hogy leüljünk, és minőségi időt töltsünk kedvesünkkel” – mondta Hodge az Independentnek .

Nemcsak a felnőtt pároknak jók az ilyen csevegések. Egy amerikai kutatás kimutatta, hogy azok a tizenévesek, akik részt vesznek a családi étkezéseken, általában jobb kapcsolatokat ápolnak a szüleikkel is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk