hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Csodásan néz ki, magazinokban pózol, és fogyatékkal él

Marit Smith sokáig nehezen tudta kezelni a helyzetét. Ám testvére új hobbija az ő életét is alaposan megváltoztatta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 11.

hirdetés

Marit Smith fogyatékosan, bal kézfej nélkül született. A fiatal nő eddigi élete során komoly problémát okozott, hogy kicsit más volt, mint a többiek. Sokáig nem tudott mit kezdeni a helyzetével, ám egyszer történt vele valami, ami átsegítette ezen a nehézségen. Azóta azon dolgozik, hogy más, hasonló sorsú társának segítsen.

Testvére, mikor fotózni tanult, őróla kezdett el képeket készíteni. Szórakozásnak, gyakorlásnak indult az egész, ám Marit nagyon lelkes lett. Rájött, hogy modellként példaképe lehetne a szintén fogyatékkal élőknek.marit1marit2marit3

Szerepelt már magazinokban, katalógusokban is. Sokan követik munkáit, és örülnek a gyönyörű lány sikereinek. Sorstársainak pedig erőt ad az ő példája és lelkesedése. A levelekből kiderül, hogy mennyire szeretik és sokuknak segített abban, hogy elfogadják és végre szépnek lássák saját magukat.

Marit nagy vágya, hogy elfogadott legyen mindenhol az, ha valaki más, mint a többiek. Szeretné, ha akár a tévében is lehetne látni tolószékben ülőket, vagy ha egy féllábú nő is lehetne modell. Tudja, hogy ehhez még sokat kell tenni, de azért az elmúlt időszakban egyre több pozitív példát látni.

Maritról még többet itt olvashatsz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk