/eletstilus/csjszisdolog-nocis-csajos-taszito-modoros-affektalas/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

12 "csajszisnak" gondolt dolog, amitől a férfiakat kiveri a hideg veríték

Azt hiszed, jól áll neked, a fiúk meg menekülnek tőled.
hirdetés

Akad egy sor viselkedés és modorosság, ami a férfiakat riasztja és menekülésre készteti, a nők meg valamiért azt hiszik, ezek nagyon édibédi, kifejezetten nőies, csajszis dolgok. Összegyűjtöttünk néhányat a nyávogó affektálástól az undok duzzogáson át a konyökhajlatban hordott retikülökig.

Mit nem szeretnek a férfiak a nőcisnek gondolt dolgok közül? Mutatjuk a listát!

1. Ha folyamatosan, megállás nélkül beszélsz

Sokan azt hiszik, hogy az állandó csacsogás az olyan nőcis, cuki dolog. Ha reggel, amint felkelnek, már be nem áll a szájuk, ha levegővétel nélkül csak mondják a magukét, ráadásul gondolkodás nélkül mindent. Bármit, ami eszébe jut. Zsibbasztó! Az is, ha emellett a csacsogó képtelen végighallgatni másokat.

2. Faggatózás

hirdetés

Mindenről. Olyan, mintha egy nyomozóval lenne együtt az ember, aki gyanúsítja valamivel.

3. Ha szándékosan vékony, inficinci, kislányos hangon beszélsz,

annak ellenére, hogy nem vékony a hangod.

4. Általában az affektálás és kényeskedés nem jön be

5. Panaszkodás és a dolgok becsmérlése

Például folyton ezek a mondatok hagyják e "Ez már megint mi?" "Jaj, azt annyira utálom. Meg azt, és azt is." "A marhahús!tofu/szendvics/majonéz stb. UNDORÍTÓ." "Tudhattam volna, hogy nincs egy rendes szobájuk. Ez nekik kilátás?"

Ha egy étterembe, pizzériába, kávézóba vagy bisztróba sem tudtok elmenni úgy, hogy ne kritizálj mindent, ne köss bele a pincérekbe, ne tegyél szóvá mondvacsinált problémákat, ne ugráltatnád ok nélkül, undok stílusban a személyzetet. Ha vásárolni se tudtok elmenni úgy, hogy ne azon pattogj, mi miért nem jó.

A fenti dolgok nem az igényességedről árulkodnak, hanem arról, súlyos problémák vannak saját magaddal. Nme a világ ennyire pocsék, hanem te nem tudsz örülni semminek.

6. Ha nem viselkedsz természetesen, és mindig eltúlzottak a gesztusaid, akármire reagálsz

Az élet nem egy kisarkított helyzetekből, extrém figurákból és eltúlzott tulajdonságokkal bíró szereplőket felvonultató közepes kategóriájú amerikai vígjáték. Valamiért sokan a lányok közül mégis azt hiszik, hogy pontosan úgy kell viselkedniük, mint ahogyan ezekben a filmekben a nők teszik. Hogy dobálniuk kell a hajukat, nagyon, de nagyon kell fintorogniuk, hogy óriásira kell tátaniuk a szájukat, ha meglepődnek és a többi. Ha ezek állandó, berögzült szokásokká válnak, iszonyúan fárasztóak.

7. Ha állandóan rátelefonálsz, naponta többször is a párodra,

és nem érzed, mikor lenne érdemes letenni, mikor feszült, mikor nem ér rá veled nyugodtan beszélni. A kevesebb néha több. belőled is, és az együtt töltött időből is. Hagyd élni a másikat, hagyd lélegezni, és hagyd, hogy hiányozz neki.

8. Duzzogsz, és amikor megkérdezi, mi a bajod, azt feleld, semmi

Általában, ha azt várod, hogy a férfi majd kitalálja a gondolataidat. Egy ismerős lány egyszer annyira belelovallta magát egy mondvacsinált problémába, hogy a végén még sírt is miatta. Azt vette a fejébe, hogy a párja nem is szereti, mert nem találta ki magától, hogy ő, a barátnője azt szerette volna, ha meglepetés születésnapi bulit szervez neki. Amikor pár év múlva pedig meglepetés szülinapi bulit akartak neki szervezni, egyszerűen nem jött össze, mert a tervezett időpontokra volt valami kifogása, miért nem ér rá.

Ha valami problémád van vagy úgy érzed, megbántott a párod, akkor mondd el neki duzzogás, ajtócsapkodás, ajakbiggyesztés nélkül.

9. Ha a táskát a könyökhajlatban hordod

A férfiakat idegesíti, mert teljesen értelmetlennek tartják. "Miért nem a vállatokra akasztjátok vagy a kezetekbe fogjátok - az akasztójánál fogva?" - ezt kérdezik.

10. Ha mindenáron, görcsösen akarod követni a divatot, ész nélkül,

és olyan darabokat is felveszel, ami egyáltalán nem passzol hozzád, amikben nem vagy önmagad, és ami egyáltalán nem áll jól neked.

11. Ha csücsörítés nélkül egyetlen képet sem lehet rólad készíteni

12. Ja, és ha mindenre azt mondod, hogy csajos, nőcis, csajszis, vagy lányos


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk