hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Beszóltak a várandós Kulcsár Edinának a plusz kilói miatt

A legtöbben drukkolnak neki, de a rosszindulatú emberek is megtalálták...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 04.

hirdetés

Az utóbbi napokban több terhesfotót is posztolt Kulcsár Edina, aki férjével együtt nagyon várja már kisfia érkezését. A rosszindulatú kommentelők persze megtalálták, kifogásolva plusz kilóit.

Edina gyorsan helyre is tette őket: "Igen, husibb most mindenem, mint ahogyan a combom is, de miért takargassam? Ez is én vagyok, csak éppen egy másik állapotban, és büszkén viselem a plusz kilókat! Ha nem tetszik, akkor pörgess tovább. Ennyit tudok mondani" - írta egyik képe mellé. A legújabb fotója mellé írt szövege azonban a köszöneté:

"Nem lehet szavakba önteni mennyire meghat, hogy velünk együtt ilyen sokan várjátok a kisfiunk érkezését. Sokan kérdezitek, mikor jön a baba. Több hónappal ezelőtt és azóta folyamatosan kommentek formájában is leírtam már, hogy ezt az egyet szeretnénk meghagyni magunknak, bár azt gondolom, hogy teljesen mindegy mikorra van kiírva az anyuka... A gyerekek mindig akkor jönnek, amikor nekik kedvük támad!" - írta, és hozzátette: "mivel még soha nem szültem, fogalmam sincs, hogy fogom magam érezni, így azt sem tudom, hogy mennyire lesz energiám veletek megosztani a nagy hírt. Viszont van nekem egy csodálatos anyukám és egy fantasztikus férjem! Lehet, hogy az ő oldalukon hamarabb fogtok tudni majd informálódni Medox érkezéséről" - írta Kulcsár Edina.

Nem lehet szavakba önteni mennyire meghat, hogy velünk együtt ilyen sokan várjátok a kisfiunk érkezését.?? . ?❓Sokan kérdezitek, mikor jön a baba. Több hónappal ezelőtt és azóta folyamatosan kommentek formájában is leírtam már, hogy ezt az egyet szeretnénk meghagyni magunknak?, bár azt gondolom, hogy teljesen mindegy mikorra van kiírva az anyuka... A gyerekek mindig akkor jönnek, amikor nekik kedvük támad!??‍♀️? . ?Mivel még soha nem szültem, fogalmam sincs hogy fogom magam érezni, így azt sem tudom, hogy mennyire lesz energiám veletek megosztani a nagy hírt.? Viszont van nekem egy csodálatos anyukám és egy fantasztikus férjem!? Lehet, hogy az ő oldalukon hamarabb fogtok tudni majd informálódni Medox érkezéséről, így ha nagyon naprakészek szeretnétek lenni, azt tudom javasolni, hogy kövessétek őket is és kapcsoljátok be az értesítéseket. ( Erről csinálok mystoryt?) Egyébként is elég sok kép készül rólam/rólunk, ami nem feltétlenül az én oldalamon jelenik meg, így ha több tartalmat szeretnétek látni, akkor mindenképp érdemes őket is követni.? . ? @krisztinajakab_photography ? ? @csut.i ❤️ ?? #anyukamfotozta #babatvarok #aligvarom #kisfiamlesz #hrvt

Szabó-Kulcsár Edina ??❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk