hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

Az ideális férfi 11 álomszerű tulajdonsága

Meglepő dolgok is kiderültek, például a fokhagymát evő férfiak vonzóbbak, és jobban megy a randikérés egy gitárral. Te egyetértesz?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 11.

hirdetés

Álmaink pasija erős, izmos, bölcs, és persze bátor, mint az oroszlán.

És tényleg csak az álmainkban létezik.

A Bright Side viszont megpróbálta összegyűjteni azokat a tulajdonságokat, amik tudományos szempontból vonzóak a nők számára. Némelyik azért - valljuk be – eléggé meglepő.

1. Sűrű szemöldök és szögletes áll

A férfias férfi két legfőbb jellegzetessége. A nők ezeket a külső jegyeket részesítik előnyben, különösen, ha hosszú távú kapcsolatot keresnek. Reméljük, azért a pasik nem ragasztanak majd műszemöldököt a cikk elolvasása után.

hirdetés

2. Szakáll

Tudósok érdekes kutatást végeztek, hogy kiderítsék, mennyiben befolyásolja egy férfi vonzerejét az arcszőrzet. Nőket kértek fel, hogy osztályozzák a különböző arcszőrzettel rendelkező férfiakat. Volt köztük simára borotvált, enyhén borostás, erősen borostás (tíznapos borostával), és sűrű szakállas. A megkérdezett nők legnagyobb részének a sűrű borostával rendelkező férfiak tetszettek a legjobban, mert a borostát az érett férfiassággal társították.

3. Sebhelyek

Tudósok sebhely nélküli és sebhelyes férfiak fotóit mutatták meg nőknek. Az derült ki a kísérletből, hogy a golyó ütötte seb vonzóbb, mint a biciklis esésből származó heg.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk