hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

A fél világot beutazta, hogy álmai fiújával találkozhasson – el is jegyezték egymást

Brie a gimnázium folyosóján látta meg először Matthew-t. Már akkor tudta, hogy hozzá akar menni feleségül.
Daily Mail - szmo.hu
2017. május 07.

hirdetés

A 28 éves Brie Elizabeth egy kis angol faluban nőtt fel, alig pár kilométerre Matthew Benfelltől, aki most már a vőlegénye. Bár nagyon közel éltek éveken keresztül, Brie már 16 éves volt, amikor először találkozott az akkor 19 éves fiúval. Az iskola folyosóján pillantotta meg a burgundi bőrkabátot viselő, kék szemű fiút, akibe

ismeretlenül is azonnal beleszeretett.

Matthew ekkor még nem tudta, hogy ki ő, de Brie számára ő lett a névtelen "helyes srác". Bár Brie alig látta a fiút, ha egy teremben voltak, mindig gyorsabban kezdett el verni a szíve. Mégsem volt soha annyi bátorsága, hogy odamenjen a fiúhoz.

A lány a gimnázium után Londonba költözött, és színészetet kezdett tanulni. Később egy népszerű tévésorozatban is szerepet kapott. Matthew eközben Nottinghamben járt egyetemre, ahol grafikusként végzett. A fiú felismerte a lányt a tévésorozatból, és megkereste Facebookon.

Ezt követően a páros évekig üzengetett egymásnak, felköszöntették egymást a szülinapokon, de egy személyes találkozót sem tudtak összehozni. Brie elmondása szerint Vietnamban és Londonban is terveztek már randevút, de sohasem jött össze – leginkább azért, mert a lány túlságosan izgult, hogy élőben is találkozhat a gimnáziumi titkos szerelmével.

hirdetés

2014. március 22-én viszont minden megváltozott.

Brie Los Angelesbe költözött és újból felvette a kapcsolatot Matthew-val, aki akkor már modellként és személyi edzőként dolgozott Ausztráliában. Először csak üzeneteket váltottak, majd elkezdtek telefonálni, videochatelni, és szerelmes leveleket küldeni egymásnak. 4 hónappal később pedig Brie úgy döntött, hogy most vagy soha - vett egy repülőjegyet Sydney-be.

Életükben először a sydney-i nemzetközi repülőtéren találkoztak. Itt ölelték át először egymást és itt is csattant el az első csók. Brie a mai napig kedvesen őrzi azt az érzelmekkel teli pillanatot, bár a legtöbb barátja akkor őrültnek gondolta. A lány gyakorlatilag a fél világot átrepülte Los Angelesből Ausztráliába, hogy találkozzon egy férfival, akit azelőtt csak látásból és az üzeneteiken keresztül ismert. De a lánynak jó előérzete volt a találkozóval kapcsolatban.

"
Már azelőtt tudtam, hogy hozzá fogok feleségül menni, mielőtt először találkoztunk volna. És ezt nem féltem közölni a barátaimmal”

- mondta Brie a Daily Mailnek.

Matthew három év együttlét után jegyezte el a Brie-t, a lánykérés pedig ugyanarra a nemzetközi terminálra repítette vissza őket. A pár Szingapúrból utazott vissza Sydney-be, amikor arról kezdtek el beszélgetni, hogy milyen jó lenne újra megélni az első találkozásuk pillanatát. Egy pár napot Melbourne városában töltöttek, majd Sydney felé vették az irányt. Sydney-ben a belföldi járatok termináljáról átmentek a nemzetközi járatokhoz, pontosan megkeresték azt a helyet, ahol először zuhantak egymás karjaiba. Brie-nek fogalma sem volt Matthew tervéről: a lány nyugodtan vásárolgatott és evett, míg a fiú a nagy pillanatra készült.

Mikor a pár megérkezett a nemzetközi járatokhoz, az egész hely teljesen üres volt, így Brie elővette a telefonját, hogy felvegye, ahogy eljátsszák első találkozásukat. „Mikor először megláttam, beletelt néhány másodpercbe, mire oda mertem menni hozzá és köszöntem neki, de akkor úgy éreztem, mintha órákba telt volna” - emlékezett vissza a lány.

Három évvel azelőtt a terminál tele volt emberekkel, de most csak Matthew várta őt. Brie odarohant és megcsókolta párját, mire

Matthew féltérdre ereszkedett és feltette neki a kérdést, amiről a lány már azelőtt is álmodozott, mielőtt először találkoztak volna.

Brie természetesen azonnal igennel válaszolt. Ezután a fiú egy másik meglepetése következett. Kibérelt egy magánjachtot, ami pontosan ugyanolyan volt, mint amiben először szerelmet vallottak egymásnak. A jegyesek éppen Ázsiában utazgatnak és az esküvőjüket tervezik, amely biztosan legalább olyan romantikus lesz, mint szerelmük és jegyességük története.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk