/eletstilus/9-eve-szoptatja-lanyat-egy-brit-edesanya-a-kommentelok-szerint-perverz-es-pedofil/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

9 éve szoptatja a lányát egy brit édesanya - a kommentelők szerint perverz és pedofil

Egyesek szerint jó döntést hozott, mások viszont nagyon kiakadtak a történetén.
hirdetés

Egy brit édesanya, Sharon Spink 9 éve szoptatja legfiatalabb lányát, Charlotte-ot. Az ötvenéves nő a gyerek születésekor úgy döntött, tovább fogja szoptatni őt, mint testvéreit, és csak akkor hagyja majd abba, amikor a kislány úgy akarja. Azonban ez az időszak igencsak elhúzódott, a csemete már iskolás, ám még mindig nem szokott le az anyatejről - tudhatjuk meg a Bors cikkéből.

Sharon elárulta, hogy lánya rendkívül egészséges, szinte sosem betegeskedik, és a hosszú szoptatási időnek köszönhetően szoros kapcsolat alakult ki köztük. A fórumokon persze igencsak megosztó véleményeket szül a család története. Egyesek támogatják az édesanyát, mások perverznek, egyenesen pedofilnak nevezték őt.

A nő mindennek ellenére kitart amellett, hogy jó döntést hozott, és a mai napig megeteti kislányát. Charlotte már csak havonta-kéthavonta igényli az anyatejet, elsősorban akkor, ha lelki támogatásra, biztonságra van szüksége. Sharon véleménye szerint jövőre végleg befejezik a szoptatást, ám nagyon örül annak, hogy ilyen mély kapcsolat alakult ki köztük.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk