hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

8 jel, ami azt bizonyítja, hogy már nem szereted a párodat

A szakértők szerint érdemes elgondolkodni, ha már nem esik jól az érintése, vagy a jövőképedben egyedül látod magadat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 12.

hirdetés

Szerelmesnek lenni jó, de bizony néha előfordul, hogy már nem úgy érzel a másik iránt, ahogyan kellene. Ennek nagyon sok oka lehet, és lehet, hogy szépen lassan történik meg, vagy egyik pillanatról a másikra, azonban te is tudod, a vége úgyis ugyanaz mindig.

Megbántasz valakit, akit korábban szerettél. Mi történik akkor, ha nem veszed észre az árulkodó jeleket, vagy nem akarod elfogadni őket? Az EliteDaily most összegyűjtött 8 jelet, amely jelzi hogy már nem vagy szerelmes a párodba. Lehet, hogy ezek segíthetnek.

1. Egyedül érzed magad a kapcsolatban

Nora Dekeyser párkapcsolati tanácsadó és közvetítő szerint az első jele annak, hogy kezd elmúlni a kezdeti szerelem, az, ha magányosnak érzed magad a kapcsolatodban.

“A szerelem egy idő után igazi párkapcsolat lesz két legjobb barát között, akik vonzódnak egymáshoz” - magyarázza Dekeyser, azaz ha szerelmes vagy, akkor a párod az, akivel szeretnéd az összes fontos pillanatot megosztani, akire nehéz időkben támaszkodsz. Ha ez megváltozik, vagy úgy érzed, inkább kerülnéd már a másikat, akkor nagy valószínűséggel elmúlt már a szerelem.

hirdetés
_1

2. Már nem vonzódsz a másikhoz

A legtöbb pár az elején alig bírja távol tartani magát egymástól, ami fantasztikus érzés, azonban egy idő után ez szépen lassan elmúlhat. Susan Winter párkapcsolati tanácsadó szerint ha úgy érzed, már csak kényszerből vagy együtt a pároddal, nem azért, mert vágysz rá, akkor az bizony nem jó jel. Azonban Winter arra is figyelmeztet, hogy a szexuális étvágy csökkenése nem feltétlenül jelenti azt, hogy elmúlt a szerelem. Dekeyser szerint például ez inkább más kapcsolati problémák tünete:

“Szerintem a szexuális vonzódás könnyen jön, ha a kapcsolat jól működik, ezért nem szabad túlságosan arra koncentrálnod, hogy nem vagytok együtt, inkább arra koncentrálj, mi áll mögötte”.

3. Már nem beszélgettek

A kommunikáció az egyik legfontosabb része minden párkapcsolatnak, azonban nem mindig könnyű, és nagyon sok energiát kell belefektetni néha, főleg érzelmileg. Dekeyser szerint ha úgy érzed, nem érdemes már belefektetni az energiát ezekbe a beszélgetésekbe, akkor az mindenképpen a kapcsolatotok végét jelenti:

“A kapcsolatok legfontosabb része az egymással való kommunikáció. Ha ez már nincs meg, akkor nem tisztelitek egymást és nem azt érzed a másik iránt, amit magad iránt”._2
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk