/eletstilus/7-no-erzelmes-vallomasa-ebbol-jottek-ra-hogy-tenyleg-a-parjuk-az-igazi/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

7 nő érzelmes vallomása: ebből jöttek rá, hogy tényleg a párjuk az igazi

A lehető legváratlanabb pillanatokban képes beléd hasítani az érzés. Íme néhány példa.
hirdetés

Mindannyian arról álmodunk, hogy egyszer megismerjük az igazit, de honnan fogjuk tudni, hogy valóban ő az? Az Elite Daily összegyűjtötte 7 nő történetét, amikből kiderül, ők hogyan jöttek rá arra, hogy nem kell tovább keresgélniük.

1.

Amikor az első pánikrohamomat éltem át (ami természetesen teljesen váratlanul ért), csak átölelt és azt mondogatta, hogy itt van velem és biztonságban vagyok. Sosem kezelt másként, csak egy normális emberként, aki nehézségeken megy keresztül. Ezután már tudtam, hogy hozzá fogok menni, főleg úgy, hogy egy hónapig viccelődött az eljegyzéssel, majd ténylegesen fel is tette a nagy kérdést.

2.

Már barátokként is szervesen egymás életének a részei voltunk, és az elejétől fogva határozott elképzelései voltak. Már a húszas éveiben is a feleségét kereste, és abban az időben is tudtam, hogy én akarok számára az igazi lenni.

hirdetés

3.

Az apró dolgok, mint a feszengés nélküli csend, vagy az, amikor kifizette helyettem a bevásárlást, mikor elutasították a kártyámat és pánikroham szélén álltam. Már akkor tudtam, amikor nehéz időszakon mentünk keresztül, ahol a megerősödés, vagy a szakítás élén táncoltunk. Nem mindenki képes kitartani, amikor keményre fordulnak a dolgok, de a cselekedeteiből mindig áradt a szeretet, még a legváratlanabb pillanatokban is.

4.

Mindig is szerettem fotózni, apám is fotografikus. Az előző barátimmal azonban nem szerettem dokumentálni a kapcsolatunkat, a legtöbb egy-egy kép volt a közösségi médián. De vele egyszerűen minden pillanatot meg akartam örökíteni, meg is tettem. Ki is nyomtattam őket a születésnapjára ajándékként. Ahogy ott tartottam az első adag képet, állandónak éreztem őket. Tudtam, hogy sohasem fognak negatív érzések kötődni hozzájuk. Négy évvel később összeházasodtunk.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk