hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

8 dolog, amit el kell magyaráznod a szüleidnek, ha a 2000-es években születtél

Valószínűleg elég furcsán néznek majd rád, ha a vasárnapi ebéd közben előkapod a telefonod arra hivatkozva, hogy a 'kaja nagyon fotogén', arról nem is beszélve, ha felhozod a 'foodporn' fogalmát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 06.

hirdetés

Amennyiben a 2000-es évek elején születtél, valószínűleg neked is feltűnt már, hogy egészen más nyelvet beszéltek a szüleiddel, és ami számodra teljesen természetes, az nekik felfoghatatlan. A hirtelen jött technológiai változásnak köszönhetően nagy lehet a szakadék köztetek, de légy türelmes velük! Ők sem nevettek ki, amiért 3 évesen nem tudtad, hogyan egyél késsel és villával.

Íme 8 dolog, amit érdemes elmagyaráznod nekik!

Hogy Tinderen ismerted meg a szerelmed

Elsőre talán furcsa lehet számukra, hogy nem az iskolában vagy egy buliban szúrtátok ki egymást a pasiddal, hanem szimplán egy unalmas kedd este jobbra-balra pörgetted otthon a Tindered. Társkereső hirdetések már 40 évvel ezelőtt is léteztek, csak éppen nem telefonon fértek hozzá az emberek.

Hogy miért fotózgatod állandóan a kajádat

hirdetés

Valószínűleg elég furcsán néznek majd rád, ha a vasárnapi ebéd közben előkapod a telefonod arra hivatkozva, hogy a "kaja nagyon fotogén", arról nem is beszélve, ha felhozod a "foodporn" fogalmát. Az ő fiatalkorukban maximum egymást és a szép tájat fotózták le, azt sem ilyen spontán módon.

Már otthonról is lehet dolgozni

Számukra a munka azt jelenti, hogy 9-17 óráig bent ülsz egy irodában, konzultálsz a főnököddel, aki majd a hónap végén a kezedbe nyomja a fizetésed. Itt az ideje, hogy megbarátkozzanak a "home office" fogalmával! Elsőre talán szkeptikusak lesznek, de pár jó érvvel garantáltan lenyűgözöd őket.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk