/eletstilus/10-strandolotipus-akik-biztos-hogy-minden-vizparton-ott-vannak/
hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

10 strandolótípus, akik biztos, hogy minden vízparton ott vannak

Biztos, hogy te is belefutottál már valamelyikbe! Neked melyik a 'kedvenced'?
Címkép: illusztráció (Wikimedia Commons), fotók: Pixabay - szmo.hu
2019. július 05.


Link másolása

hirdetés

Tombol a nyár, elkezdődött a nyári szünet (már akinek), és már hetek óta 30 fokos hőségben izzadunk. Mivel a szokatlanul hűvös május után idén kicsit később jött meg az igazi strandidő, sokan már az első melegebb hétvégén a vízpartokra, fürdőkbe mentek, hogy felfrissüljenek és napozzanak. A nyaralási főszezon is elkezdődött, a kánikulában tömve vannak a strandok.

Ha jól megfigyeltétek, akár uszodában, aquaparkban, épített medencés fürdőben vagy egy tóparton csobbantok, szinte mindig lehet találkozni bizonyos embertípusokkal a vízben vagy a hűsben. Most összeszedtük, kik ezek.

1. A család, aki a fél otthonát magával viszi

Ugye ismerősek azok a családok, akik vagy három pokrócnyi helyet elfoglalnak az árnyékban, mert annyi cuccuk van? Legalább két hűtőtáskájuk van tele az anyuka otthon készített szendvicseivel, gyümölccsel és hideg italokkal, pokróc- és törölközőhegyek sorakoznak körülöttük, és elmaradhatlan kellék a gyorsan felállítható félsátor is, ahol a kisbaba mellett a kitikkadt anya vagy apa is szundíthat egyet. Minden gyereknek saját úszógumija és karúszója van, de nem hiányozhat a homokozókészlet és a gumilabda sem. Amikor pedig az egész család felkerekedik, hogy a félórás kipakolás, naptejezés és tízórai után a vízbe menjenek, anyuka mindent gondosan letakar a törölközőkkel.

2. Akik csak a gyerekeik után rohangálnak

hirdetés

Olyan anyák és apák, akik csupán a gyerekeik kísérői lehetnek a strandolós napon. A fél napot a gyerekmedencénél vagy a Balaton legsekélyebb partjánál töltik, ahol maximum csak a bokájukig lesznek vizesek, onnan pedig csak az árnyékba, a játszótérhez, és a fagyishoz vagy a lángososhoz mehetnek.

3. A csinibabák és az izomfitogtató macsók

Vagyis azok a nők és férfiak, akik csak azért mennek vízközelbe, hogy fürdőruhában és -nadrágban mutogathassák szépen kidolgozott és barnított testüket. A csinibabák kötelező strandolós kelléke a szexi, alig takaró bikini, ami kiemeli formás alakjukat, de mivel nagyon apró a felső és az alsó része is, folyamatosan igazgatják, még akkor is, ha csak süttetik a hasukat. Mert persze ezek a trendi fürdőruhák arra nem alkalmasak, hogy vízbe menjenek benne. Folyamatosan kenegetik magukat naptejjel, pedig az egész éves szolizástól már a grillcsirke is megirigyelhetné a színűket, és igyekeznek minél kihívóbb pózban napozgatni.

Az izompacsirták ugyanígy: szűk fecskében, fénylő barnítókrémmel bekenve feszítenek a parton, időnként meg-megvillantva a bicepszüket, hogy a csajoknak imponáljanak.

4. A szelfimániások

Akik szerint ha nem csinálnak legalább 100 képet a strandolásról, nem osztják meg Facebookon, hol vannak, és ha nem Insta-sztoriznak legalább félóránként, akkor olyan, mintha ott sem lennének. Csak azért mennek be a vízbe, hogy a háttérben látszódjon a Balaton vagy az aquapark legnagyobb medencéje, a csúszdázást pedig végig fel kell venni videóra, mert az csak úgy menő.

5. A túlpörgött fröcskölők és hangoskodók

Akik senkire nincsenek tekintettel, csak azzal foglalkoznak, hogy ők és a társaságuk jól szórakozzon. Egy liter vizet locsolt véletlenül az idős néni vagy az óvodás kisfiú arcába? Kit érdekel, legalább röhöghetett azon, hogy milyen fejet vágtak. Labdázás közben kisajátítják a fél medencét, és képesek túlkiabálni az összes körülöttük fürdőző embert. Ha rájuk szólnak, meg sem hallják, vagy ha mégis, gorombán visszaszólnak valami olyat, hogy "arrébb is lehet menni" vagy "minek jött akkor strandra?".
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk