hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

10 milliószoros Valentin-nap van!

Mit lehet ilyenkor tenni? Tanácsok szerelmes ezoterikusoknak, és Valentin-undorban szenvedő kétkedőknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. február 14.

hirdetés

Ma leginkább a boldog kapcsolatban élő és ezotériában hívő szerelmesek örülhetnek, mivel az év négy 10 milliószoros napjának egyike egybeesik a Valentin-nappal. Mit is jelent ez?

A 10 milliószoros napok a buddhizmusból erednek, és a holdhónapok alapján számítják őket. Az első ilyen nap mindig az év első holdhónapjának 15. napja, ami idén február 14-re esik.

A 10 milliószoros napokon egy nagy erejű energianyaláb öleli körbe a Földünket - állítják, akik ebben hisznek -, ami a szívcsakrátokkal rezonál. Ez pedig azzal a konkrét eredménnyel jár, hogy amit ezeken a napokon gondoltok, vagy inkább éreztek, sokkal nagyobb erővel válik valósággá (egész pontosan 10 milliószor erősebben a szokásoshoz képest).

bd_811x640

hirdetés

vagni_1024x591

A Valentin-nap vagy Bálint-nap pedig a szerelmesek ünnepe, hiszen Szent Bálint püspök az ő védőszentjük. Ilyenkor tehát megsokszorozódik a szerelem ereje is, és ha szeretitek egymást, az 10 milliószoros erővel hat.

Szóval ha ilyenkor legalább annyira a párkapcsolatotok pozitívumaira koncentráltok, mint egy "rendes" Valentin-napon - máris 10 milliószor erősebben fog izzani köztetek a szerelem. :)

szivesb

Holding-Heart

De mit tegyenek a szinglik, pláne azok, akiknek felfordul a gyomruk az egész Valentin-naptól - és egyébként sem hisznek semmiféle "ezoterikus maszlagban"?

Mi azt tanácsoljuk, hogy akkor is legyetek óvatosak. Ha ugyanis egy 10 milliószoros napon utáljátok ugyanúgy a Valentin-napot, mint egy szokásos Valentin-napon, ezután esetleg 10 milliószor annyi szívecskével, "I love you" feliratú rózsaszín, édibédi plüssállatkával, léggömbbel vagy egymást becéző szerelmespárral találhatjátok magatokat szembe. Jobb félni, mint megijedni - mi szóltunk. ;)

kep_979x640

Ha nem is 10 milliószor, de legalább egy kicsit több infóra vágytok a 10 milliószoros napokról, akkor katt ide!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk