hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

10 jel, ami arról árulkodik, hogy veszélyben a házasságod

Elvált nők meséltek, milyen érzések figyelmeztették őket - amelyekre nem feltétlenül hallgattak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 20.

hirdetés

A válságba került házasságok általában nem egyik pillanatról a másikra válnak élhetetlenné: az ásó, kapa, nagyharangtól hosszú út vezet az ágytól-asztaltól való elválásig. Az út mentén pedig ott sorakoznak a veszélyre figyelmeztető táblák. De vajon észrevesszük-e őket? Íme 10 intő jel, melyek láttán lépniük kellett volna, de nem tették – mondják az azóta elvált megszólalók. A Women's Health összeállítása.

1. Nem törődik az érzéseiddel

Kristin azt meséli: az első dolog, ami nyilvánvalóvá vált, hogy a hamarosan már csak volt férjét egyáltalán nem érdekli, ami vele történik. „Meg sem próbált nekem bármi módon is örömet szerezni. Minden csak róla szólt: gond nélkül késett órákat egy általam szervezett jótékonysági eseményről, vagy bokros teendői közt nem tudott értem jönni a szájsebészeti műtét után.

Anyák napján vagy a születésnapomon alig köszöntött, a hasonló jeles napokon rengeteget sírtam. A férjem pedig újra és újra végignézte, ahogy miatta hull a könnyem.

Akik szeretik egymást, nem lelik örömüket abban, hogy a másikat sírni látják.” Miután Kristin elvált szülők gyermeke, nem akart maga is hasonló helyzetbe kerülni, így 26 évig kitartott. „Mikor szerelmes vagy, könnyű a másikban meglátni a rosszat, mégis kifogást találni rá – mondja. – Ahogy a házassági tanácsadóm mondta, egyszer-kétszer megbocsátani valakinek: jóindulat; ám ha újra meg újra elnézzük ugyanazt a viselkedést, azzal jóváhagyjuk a negatív mintát.”

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk