hirdetés

ÉLET-STÍLUS
A Rovatból
hirdetés

10 dolog, ami nélkül ne indulj el fesztiválozni

A gyűjteményben 10 olyan dolgot találtok, ami nélkül ne induljatok fesztiválozni!
Bánhidi Dóra írása a PandArte blogon - szmo.hu
2014. július 04.

hirdetés

Elkezdődött a fesztiválszezon! Hála a lelkes szervezőknek, gyakorlatilag mostantól minden második héten más és más fesztiválon lazulhattok és szórakozhattok. Most olyan dolgokat gyűjtöttem össze nektek, amiket mindenképp jó, ha magatokkal visztek ezekre a bulikra. Vagy azért mert alapdarab, vagy azért, mert egyszerűen vagány.

Mi is az a PandArte blog?

Bánhidi Dóra több mint három éve a fejébe vette, hogy minden olyan dolgot megismertet a világgal, ami egy kreatív ötletből született meg.

dora

"Blogomon rengeteg hazai tervezőről, innovatív ötletről, helyről és designról írok, mert ezzel szeretném inspirálni az embereket arra, hogy megtalálják önmaguk 'ajándékát', vagyis azt, hogy ők miben a legkreatívabbak" - írja Dóra.

hirdetés

Mi pedig arra vállalkoztunk, hogy időről-időre bemutatunk valakit vagy valamit Dóra sikertörténeteiből

kellek1

1.

Először is, a legfontosabb úgyis az lesz, hogy milyen ruhában legyünk. A lényeg, hogy kényelmes és laza legyen, érezd magad igazán felszabadultnak benne, hiszen ez a cél. Ilyenkor elengedheted magad, felveheted azt, amit egyébként soha máshová, és olyan ruhadarabokat kombinálhatsz össze, amiket soha sem tennél. Minden megengedett.

2.

A fesztiválokon jó, ha nem sima válltáskád, hanem hátizsákod van. Egyrészt abba több dolog is belefér, és könnyebben is elbírod, másrészt pedig így szabad marad mindkét kezed, simán tudsz vele egész nap császkálni, este pedig bulizni.

kellek2

kellek3

3.

A hátizsák egyik fontos tartalma a pénztárca, még akkor is, ha már sok helyen nem készpénzzel, hanem speciális kártyákkal kell fizetni. Nekem nagyon tetszik ez a darab, ami olyan papírból készült, amit nem lehet elszakítani és teljesen vízálló! Ráadásul még az is szuper benne, hogy sok kis zsebe van, így az irataid is elférnek benne.

4.

A gumicsizma nélkülözhetetlen! Nincs olyan nyári fesztivál, ahol legalább egyszer ne szakadna le az ég. Az egy dolog, hogy ezt még kibekkeled valamilyen tető alatt, de utána általában derékig süllyedsz a sárban. Erre az esetre mindenképp tegyél be egy gumicsizmát, annak úgysem árt semmi, utána pedig majd egyszerűen lemoshatod.

kellek4

kellek5

5.

Ha már eső, akkor az esőkabátról se feledkezzünk meg! Igazából én a hétköznapokon nem hordanék ilyen kabátot az utcán, mert macerás felvenni és elég furcsán néznek ki az emberek mondjuk egy rikító sárga nejlonban, de most elő lehet venni a legbizarrabb mintákat és színeket.

6.

Napszemüveg nélkül sem lehet létezni napközben, a partikon vagy a vízparton. Ezekre is ugyanaz igaz, mint a ruhákra. Ilyenkor a legmókásabb és legfurcsább fazont is bátran viselheted. Igazából az a legjobb, ha minél extrémebb. Ha pedig otthon van olyan napszemüveged, amit már nem nagyon hordasz, akkor te magad is feltuningolhatod.

kellek6

kellek7

7.

Ha bevállalós vagy és nem egy éjszakára érkezel csak a fesztiválra, akkor jó barátod lesz a sátor, ahol majd a hajnali órákban álomra hajthatod a fejedet. Választhatod a legegyszerűbb fazont is, amiben épphogy csak alszol, de azért már számos olyan típus is van, ami ennél több kényelmet biztosít a számodra.

8.

A sátrakhoz nagyon édes hálózsákokat találtam. Persze ilyenkor a legkevésbé számít a design, de az biztos, hogyha mondjuk egy ilyen rókás zsákod lenne, annak mindenki a csodájára járna.

kellek8

kellek9

kellek10

9.

Amit még a szükséges dolgok közé sorolnék az egy olyan fényképezőgép, amivel filmre lehet fotózni. Az ilyen képeknek teljesen más hangulata van, mint a telefonnal készített fotóknak, az előhívás után pedig mindig izgalmas, hogy mit és hogyan sikerült megörökítened.

10.

A bónusz pedig ez a nyolc darabos fogkefe készlet, amiből az sem baj, ha elvesztesz párat, vagy adsz belőle a barátoknak.

Ha mindent megtaláltál a listán, nyomj egy lájkot! Ha valami hiányzik, írj hozzászólást!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk