hirdetés

EGÉSZSÉG
A Rovatból
hirdetés

Ilyen árakon lehet lézerszemű: lézeres szemműtét ár összefoglaló

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 10.

hirdetés

Sokan vannak, akik világot szeretnének látni, de még többen, akik jobban és tisztábban szeretnék látni a világot. A kontaktlencse és a szemüveg jó megoldás, de mindkettőnek vannak zavaró hátrányai. Alternatív, hosszú távú megoldásként gondoljon a lézeres szemműtétre, amit a Budai Szemészeti Központban svájci és német lézerekkel végeznek.

Egyedül a lézeres szemműtét biztosít tartósan éleslátást

A rossz látás legismertebb korrigálója a szemüveg és a kontaktlencse, azonban ezek hatása csupán ideiglenes, amikor nem viseljük őket, minden homályos. Ráadásul ezekre újra meg újra költeni kell. A lézeres dioptriakorrekciós szemműtét eredménye azonban tartós éleslátást tesz lehetővé, és csak egyszer kell kifizetni az árát. Ráadásul, ha utána számolunk, ez az egyszeri nagyobb költéség megegyezik 3 év kontaktlencsére és tartozékaira elköltött összeggel.

Aki tehát a nap 24 órájában élesen akar látni segédeszközök használata nélkül, annak valamelyik lézeres szemműtét típust ajánljuk. Utánajártunk, melyik műtét mit tud, és melyiknek mennyi az ára.

Sokba kerül egy lézeres szemműtét? Nézőpont kérdése

hirdetés

Mennyibe kerül a kontaktlencsézés? A kontaktlencse használata éves szinten, a tartalék szemüveggel és ápolószerekkel együtt akár 150-180 ezer forintba is kerülhet, ennek alternatívájaként a végleges eredménnyel kecsegtető, modern lézeres látásjavító műtét ára eljárás-típustól függően 260-660 ezer forint körül alakul két szemre.

Ráadásul minden kezeléshez jár valamilyen ajándék, márkás napszemüveg, ingyenes vizsgálat és kontroll. Érdemes a Budai Szemészeti Központ kedvezményes ajánlati között böngészni. A letölthető kuponnal most például a legmodernebb kétlézeres, lebenyes technológiát alkalmazó dioptriakorrekciós eljáráshoz, a Z FEMTO 7D-hez is kedvezőbb áron juthat hozzá és a kezelés eredményére 5 év újrakezelési garanciát kap.

Ilyen áron lehet most lézerszemű

Áttekintettük a magyar piacon fellelhető kínálatot, és úgy találtuk, az egyes szemészeti központok és klinikák árai között nincs túl nagy különbség. Mivel az árak nagyjából megegyeznek, érdemes olyan helyet választani, ahol a legújabb generációs berendezésekkel végzik a beavatkozásokat, hogy a pénzünkért a legjobbat kapjuk!

A Budai Szemészeti Központban például a legbiztonságosabb szemkövető technológiával rendelkező Schwind Amaris 1050RS 7D német excimer lézerrel dolgozik. Minden kezelésüknél ezzel a német mérnöki csúcsteljesítménnyel végzik a dioptriák korrigálását, így akár az olcsó, akár egy drágább kezelést választ, ugyanolyan jó lesz a látása a gyógyulási idő végén.

Miért válasszam a drágábbat, ha az olcsó is ugyanolyan jó?

De akkor miért érdemes a legdrágább lézeres kezelés árát kifizetni, ha az eredményben nincs különbség? Olvassa végig mit érdemes tudni az egyes beavatkozás típusok regenerálódásáról és megkapja a választ.

A PRK a legrégebbi eljárás, modern lézerrel

A dioptriakorrekciót az excimer lézerrel végzik el a szaruhártya stroma rétegében, miután a sebész eltávolította a felső hámréteget. Ez a műtét típus jár a leghosszabb gyógyulási idővel és a lábadozási idő alatt is több kellemetlenségre lehet számítani, úgy, mint fájdalmas fényérzékenység és homok-érzés a szemben. A látás kitisztulása 2-4 hét és 5 hónapig kell gyógyszeres cseppeket alkalmazni. Az ár ennél az eljárásnál a legkedvezőbb, két szemre számolva 269 000 Ft.

A Zero-Touch érintésmentes kezelés

Itt a szükséges hámeltávolítást is az excimer lézer végzi, így sem műszer, sem emberi kéz nem ér a szemhez. Emellett a modern felszíni kezelés mellett is várható körülbelül 1 hét kiesés a munkából, 7-10 nap mire kialakul a megfelelő látás és itt is 5 hónapig kell cseppenteni a gyulladáscsökkentő cseppeket. Mindkét szemen végzett korrekció esetén 340 000 Ft az ára.

Az OptiLASIK gyors gyógyulást biztosító lebenyes eljárás

Egy mikrosebészeti eszköz lebenyt képez a szaruhártyán, hogy alatta az excimer lézer lekezelhesse a fénytörési hibát okozó egyenetlenségeket. Az egylézeres eljárások között ez biztosítja a legrövidebb gyógyulási időt, csepegtetni is csak 3 hétig kell és akár már a műtét után néhány nappal elkezdhet dolgozni, hisz a látása megfelelő lesz. Ennek az eljárásnak az ellenértéke két szemen alkalmazva összesen 400 000 Ft.

A Z FEMTO 7D a svájci és a német technológia egyesítése a tökéletes látásért

Itt a gyógyulási idő szinte elhanyagolható, és már a műtétet követő órákban élvezheti az éleslátás örömét, 4 óra múlva akár már vezethet is. Csepegtetni itt is 3 hétig kell a kezelés után, de dolgozni akár már másnap lehet. A két lézer (svájci Ziemer Femto LDV Z8 és német Schwind Amarais 1050 excimer lézer) alkalmazása miatt ez jelenleg a legdrágább beavatkozás is, így 660 000 Ft körül mozog az ára, ha mindkét szemen elvégzik a dioptriakorrekciót. A Budai Szemészet weboldalán letölthető kedvezménnyel azonban most 540 000 Ft-ért elérhető!

Ha érdekli a lézeres szemműtét, javasoljuk, hogy menjen el egy alkalmassági vizsgálatra, ami 40 éves korig ingyenes (40 felett 20 000Ft, amit később levonnak a műtét árából) és beszélje át egy szakorvossal, hogy az Ön esetében melyik eljárás jelenthet megoldást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk