hirdetés

EGER

Programok Egerben és környékén

Minden jóból kapunk ezen a héten. Lesz borkóstoló, Cloud 9+ koncert, színházi bemutató, közönségtalálkozó Szabó T. Annával, farsangi futás, szerelemhétvége, Bálint nap, kúra-túra, slam poetry, batyus bál és kiállításmegnyitó is
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 05.

hirdetés

Hétfőn a Bartakovics közösségi házban tudjátok meg, hogy mit üzennek a csillagok erre az évre.

Kedden nyitják meg az Eger települési értéktár nemzeti értékei c. plakátkiállítást a könyvtárban, valamint az egyetem festő és grafika szakos hallgatóinak tárlatát a Vitkovics házban. Szabó T. Annával este hatkor találkozhattok és beszélgethettek a Kepes Intézetben.

Szerdán ugyanitt, vagyis a Kepesben már Antal Nimród közönségtalálkozót tartanak, előtte pedig a Kontroll című filmet is levetítik. A Gál Tibor Fúzióban folytatódok a borkóstolók sora, ezúttal körképet adnak a magyar kadarkáról. Nyammi!

Csütörtökön frissül a moziműsor, éljen! Slam poetry lesz a Bródy5 Klubban, Irlanda Máté, alias Éjjeli Manó önálló esttel érkezik a városba. Délután pedig bemutatják a Tündér Míra zenés mesejátékot a Gárdonyi színházban, ami a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház közös produkciója.

hirdetés

egrivar_balintnap171

Péntekre két koncert is jut. Az egyik és a másik, hehe. Az Oláh Kálmán Trió koncert a Kepesben lesz 19:30-tól, de előtte Sárkány Fanni egri énekesnő is bemutatkozik. A CLOUD 9+ fellépését a BRDWY-ban keressétek 22 óra környékén.

Szombaton (és már pénteken is) lehet menni Noszvajra, méghozzá a Szerelem hétvégére, vagy éppen a Forralt boros kúra-túrára. A 2. Egri Futófarsang helyszíne az Érsekkert, ahol 1 körtől egészen az egy órás sportolásig bármennyit mozoghattok. Idén sem maradhat el a Farsangi Batyus Bál a Gajdos Zenekarral (Bartakovics közösségi ház).

Vasárnap 15 órakor kezdődik a Bálint Nap az Egri Várban, a részvétel ingyenes! Az Eszterházy KFSC - Oxxo Energy Orosházi NKC női kézilabda mérkőzés az Eszterházy Sportcsarnokban lesz, kezdő sípszó pontban 17 órakor. Hajrá, lányok!

További programokért és ajánlókért keressétek az egriprogramok.hu portált.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk