Nem hiszed el, mit varratott magára egy magyar fociszurkoló

Szalai Ádám posztolt egy képet a nem mindennapi tetoválásról Facebookjára - érthető, hogy tetszik neki...

Link másolása

Elképesztő tetoválást tett ki Facebook oldalára Szalai Ádám. Az egyik magyar rajongó ugyanis magára tetováltatta azt a pillanatot, amikor Szalai belövi Ausztriának az első magyar gólt az Eb-n.

De ez még semmi: egy Király Gábor arckép és az ünneplő Szalai is felkerült a szurkolóra. A csatár 44 év után lőtte az első magyar Eb-gólt, ami után örömében kiszaladt a szurkolókhoz, ez a pillanat is rá van tetoválva tehát a bátor szurkolóra,akinek kilétét egyelőre homály fedi.

A poszt alatt a kommentelőknek is nagyon tetszik a valóban tökéletesre sikerült műalkotás, persze a poénok is özönlenek, van aki lassítva varratná fel a gólt (Hajdú B. István klasszikus "Gurulj be lassítva is!" mondatára utalva), van azonban más ötlet is:

"
Ádám, te meg varrasd magadra a tetkó gazdáját, az úgy tök korrekt, nem?

A legtöbben viszont azt emelik ki, hogy az Eb előtt még mennyien leírták a gólképtelen Szalait, aki egy csapásra vált nemzeti hőssé. A hatalmas eufóriát és önfeledt ünnepléseket hozó Európa Bajnokság után holnap kezdődnek a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezői, a magyar válogatott Feröer-szigetek ellen játssza első mérkőzését idegenben. Érdekesség, hogy az Eb előtt is egy csoportban voltunk az északi országgal és éppen Szalai góljával nyertünk náluk 1-0-ra.

Címkép: Instagram

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: