hirdetés

CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés

Ilyen Budapest egészen más szemmel nézve

Birtalan Zsolt fotós imádott fővárosunkat egészen más szemmel mutatja most be: elkalauzol kis utcák mélyére, elhagyott grundokra, reggeli ébredésekre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. április 28.

hirdetés

birtalan_zsolt (1)

Csend-élet, still-life A város: dzsungel, fekete Kongó, oltalmon túli világ. Csupa vadság és rejtély: hol kitárulkozó, hol meg titokzatos; mindig gyanúsan ismerős és soha sem kiismerhető. Idegen városban, ha belépsz egy kapun, befordulsz egy utcasarkon, a várakozás teli remegés gyakorta ugyanaz, mint amit a vadász érez cserkészés közben. A város: színház, díszlet. A falakon érzed, mit takarnak, de biztos soha semmiben nem lehetsz. Rivalda és takarás kőböl vagy papírmaséból.

Valamit megmutatni épp azáltal, ahogyan elrejtjük. Tükör által homályosan? Lehet. De néha a felhők olyan egyszerűen, szinte "természetellenesen" szépek. A város: film, mozi. A szem, kamera, amely másodpercenként változtatja az expozíciót, a fókuszt, a képkivágást.

Olykor a lényegtelen fontossá válik, az élességet valamelyik mellékszereplőre állítod, mérlegelhetsz de a döntéssel még ráérsz, hisz nyersanyag van bőven. Ha úgy érzed, találtál valamit, megnyomod a gombot.

hirdetés

birtalan_zsolt (3)

birtalan_zsolt (4)

birtalan_zsolt (5)

birtalan_zsolt (6)

birtalan_zsolt (7)

birtalan_zsolt (8)

birtalan_zsolt (2)

Ha tetszettek a képek, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk