/cimlapfotok/fantasztikus-koncertek-es-remek-hangulat-az-efott-fesztival-elso-napjan/
hirdetés

CÍMLAPFOTÓK

Fantasztikus koncertek és remek hangulat az EFOTT fesztivál első napján

Dub FX közönségbarátkozása és szuperhangulatos koncertje után Jessie J robbantott egy nagyot a velencei EFOTT-on: interaktív showjával belopta magát a szívekbe.
hirdetés

Az idei fesztiválra hatalmas az érdeklődés, a jegyek rekordszámban fogynak, a külföldi előadók közül pénteken John Newman, szombaton Lost Frequencies, vasárnap pedig a Volbeat teszi fel az i-re a pontot.

Az EFOTT július 16-ig tart, és igazi élménydús hosszúhétvége vár még azokra, akik a buli mellett döntenek. A hazai előadók közül többek között a Wellhello, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a Halott Pénz, Majka&Curtis és Rúzsa Magdi érkezik nagyszínpadra, aki egyébként először jelenik meg az EFOTT-on. Vasárnap a rock jut vezető szerephez, ekkor zúzhatunk a Leander Kills, a Depresszió és a Tankcsapda koncertjeire, illetve ekkor találkozhatunk a dán Volbeattel is. Még nem késő csatlakozni a bulihoz!

Pénztárca helyett karkötő a fesztiválon

A Mastercard bejelentette, hogy az EFOTT fesztivál fizetőeszköze az EFOTT Prepaid Karkötő lesz. Az egyérintéses kártyákhoz hasonlóan működő divatos kiegészítővel nem csak a fesztivál területén, de azon kívül is fizethetsz.

A karkötőt 500 forint aktiválási díj ellenében veheted meg az erre kialakított pontokon. A karkötőt a helyszínen készpénzzel, vagy az EFOTT külön erre kialakított, mobiltelefonon is elérhető efott.dipocket.org oldalán keresztül bankkártyával is fel lehet tölteni.

A weboldalon a továbbiakban könnyen kezelheted a karkötőn lévő összeget, megnézheted egyenleged, tranzakciós listád, megváltoztathatod a karkötő PIN-kódját, vagy akár egyenlegedről a bankszámládra is utalhatsz.

hirdetés

Az oldalon továbbá megnézheted a karkötőhöz tartozó kártyaszámot, lejárati dátumot, CVC kódot, amelyekkel a karkötő online vásárlása is használható. Abban az esetben, ha a karkötőd elveszne, le is tilthatod azt, és új eszköz igénylésével korábbi egyenleged nem vész el, hanem automatikusan jóváírják az új karkötőre.

A prepaid, azaz feltöltős karkötő mellett természetesen fizethetsz meglévő egyérintéses bankkártyáddal, vagy arra alkalmas mobiltelefonoddal is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk