hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Rénszarvasfogattá varázsolhatod a Combinókat egy különleges mobilapp segítségével

Az Ünnepi Fények nevű alkalmazás egyből megteremti a karácsonyi hangulatot a 4-es, 6-os villamos vonalán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 13.

hirdetés

Különleges karácsonyi alkalmazás készült a nagykörúti 4-es és 6-os villamosok vonalán utazóknak. Te is pár másodperc alatt ünnepi fényekben pompázó rénszarvasfogattá varázsolhatod a Combinókat, ha letöltöd az E.ON új appját.

A Ünnepi Fények alkalmazás kiterjesztett valóságra épül, segítségével az utasok Budapest egyik leghosszabb villamosát egy pillanat alatt olyan szánokká alakíthatják, amiket rénszarvasok húznak. Ehhez mindössze el kell indítani az iPhone-ra az App Store-ból, androidos készülékekre pedig a Play áruházból letölthető alkalmazást, majd a járművekre irányítani a telefon kameráját.

Egész pontosan a villamos első ajtajára kell fókuszálni, mégpedig úgy, hogy a nyitó gomb és a felette lévő matrica jól látható legyen a kijelzőn. Ezután válaszd ki a villamos haladási irányát a nyilakkal, fordítsd meg a telefont a villamos eleje felé, és élvezd a látványt!

Videó az appról:

A virtuális varázs különösen sötétedés után nyújt hangulatos, ünnepi élményt. Ráadásul fotón és videón is rögzítheted a látványt, majd megoszthatod ismerőseiddel.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk