hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Pimp my Pipe - graffitiket a csővezetékekre!

Itt az I LOVE PANEL program folytatása. Most rajtatok múlik, milyenek lesznek a környéketeken a csővezetékek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 03.

hirdetés

Budapesten több helyen találkozhattok föld feletti távhő-vezetékekkel, amik hasznosak, de nem feltétlenül szépek.

A FŐTÁV ezúttal azt tűzte ki célul, hogy kihasználva a felületeket, színesebbé varázsolja a lakótelepi köztereket. Az első lehetőség Budapesten, az Elem utcában futó távhő-vezeték szakasz újjávarázsolása, méghozzá a ti ötleteitek alapján.

Hogy működik a Pimp my Pipe játék?

A játékot a Facebookon találjátok meg. Profi grafikusok és lelkes csőszínesítők egyaránt jelentkezhetnek.

Készíts egyedi designt, kezdj bele az applikációban található rajzprogrammal a csőszínesítésbe, vagy töltsd fel saját grafikai szoftvereddel készített alkotásod, és ha szavazatokkal a legjobb 50 közé kerülsz, plusz a szakmai zsűri is téged választ, akkor a távhő-vezeték a te terveid alapján fog megújulni. Emellett egy MacBook Air boldog tulajdonosa is lehetsz!

hirdetés

A szakmai zsűri a legkedveltebb 50 versenyzőből választja ki a 2. és 3. helyezettet is, akik egy-egy iPhone 5C-t nyerhetnek. A szavazók által legtöbb lájkot gyűjtő versenyzőt - különdíjasként - szintén egy iPhone 5C telefonnal díjazza a FŐTÁV. A szavazók között pedig kisorsolnak egy iPod nanot.

A pályaműveket augusztus 18. és szeptember 15. között tölthetitek fel. A jelentkezési feltételeket, a játék pontos menetét, valamint a sorsolás részleteit a www.facebook.com/fotavzrt oldalon érhetitek el.

A FŐTÁV azért folytatja a tavaly elkezdett I LOVE PANEL kampánysorozatot, hogy felhívja a figyelmet arra, a panel lakótelepek és a panellakások megfelelő, ideális lakókörnyezetet tudnak biztosítani az embereknek.

Az Urbanista bloggal közösen szervezett Lakótelep Bajnokság, a Panellakás szépségverseny és a Legtakarékosabb panelépület pályázat is azzal a céllal valósult meg, hogy a lakótelepeket, panelépületeket és lakásokat a fenti szempontok szerint mutassa be – ahol a korszerűsítés, az energiahatékonyság, valamint az esztétikum kiemelt szerepet játszik.

Rapperek a "Pimp my Pipe"-ról

Busa Pista:

"Aki alkotni szeretne, annak most új lehetőséget jelenthet a lakótelep melletti FŐTÁV cső lefújása. A Filatorigát legális fala után, végre van még egy olyan felület, ami széppé teheti a város összképét. Remek ötletnek tartom a kezdeményezést, mert lehetőséget biztosít a fiatalok kreativitására és színesebbé teszi a várost. A másik pozitív szempont, hogy legálisan festhetnek a csőre a nyertes graffitisek, ráadásul elég nagy a felület, de ezt a Pimp My Pipe klipben úgyis látni fogjátok."

CC8R2740_Ok

 

Zsolaa:

"Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a kampánynak. Lakótelepen nőttem fel én is. Szerettem, csak jó élményem van ezzel kapcsolatban, de ettől függetlenül szerintem mindig szükség van minden olyan kezdeményezésre ami feldobja a környezetünket. A graffitik mára elfogadott művészetként is működnek és az elkészült munkák sokkal szebbek, ha engedélyezett keretek között jöhetnek létre, hiszen a művészek nyugodtabban alkothatnak.

A FŐTÁV csövei elég izgalmas felületet jelenthetnek a kampányban induló kreatív tehetségeknek. A nyertes majd igazán büszke lehet, hogy az ő műve díszíti az egyik Újpesti utcát és a profi körülmények között megvalósult kreációja, örömet ad az arra járóknak."

elemutcaigazcso Fotó: Google Maps. Ha szeretnéd virtuálisan körbejárni, kattints ide.

KATT IDE a Pimp my Pipe applikációhoz

Játssz Te is és nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk