/budapest/maszkot-kapnak-a-budapesti-villamosok-is/
hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Maszkot kapnak a budapesti villamosok is

Van, amelyik már tudja a szabályt, de azt ígérik, hogy a többit is „megnevelik”...
hirdetés

Magyarországon is kopogtat már a koronavírus-járvány második hulláma - közölte Orbán Viktor. Emiatt már eddig is több szabályt bevezettek, többek között a tömegközlekedésen kötelező maszkot viselni. Szeptember 1-től a határokat is lezárják, és a határon belépőket két hét karantén vagy két negatív teszt bemutatása várja.

A budapestieknek folyamatosan felhívják a figyelmét arra, hogy többek között a BKK járművein is használják az orrot és arcot eltakaró maszkot vagy kendőt. Ehhez a kampányhoz csatlakoztak most a villamosok is.

A közlekedési vállalat a népszerű járműveire ad maszkot. Egy már meg is jelent az utcákon, de nemsokára többel is találkozhatunk.

"Meg kell egy kicsit nevelnünk még a villamosainkat, mert egyelőre csak az egyik visel maszkot, de hamarosan követi még néhány"

hirdetés

– írta a BKK a közösségi oldalán.

BKK - Budapesti Közlekedési Központ

Holnap, augusztus 29-e, szombat hivatalos munkanap , ezért a B... KK járatai a tanítási szünetek idején érvényes pénteki menetrend szerint közlekednek. Az M3-as metró Újpest-központ és a Nagyvárad tér között, a pótlóbusz pedig a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között jár. Az M30 állomáspótló autóbusz is közlekedik a Népliget és a Kálvin tér között.



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk