hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Magyarország legdrágább lakása lesz - de mit tud egyáltalán?

Brutális, négyzetméterenként 3 milliós árával lekörözi a bécsi átlagárakat. Mutatjuk, mit tud.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 01.

hirdetés

Megdőlt az eddigi lakásárrekord Budapesten, a belvárosban épülő legdrágább penthouse négyzetméterenkénti ára majdnem eléri a 3 millió forintot - írja a Portfolio.hu. A lakás egyébként 140 négyzetméteres, félmilliárdért kínálják.

Ezzel még a bécsi lakások átlagárait is lekörözi, habár ott még vannak ennél is drágább lakások, amelyeknek négyzetmétere a 3 millió forintot is meghaladja. Ezek többsége a luxusépületek legfelső emeleti teraszos lakásait jelentik.

A bécsi csúcstartó 34 667 eurós (több mint 10 millió forintos) négyzetméterenkénti árával egy 248 négyzetméteres luxuslakás, amelyet 8,6 millió euróért (2,7 milliárd forint) kínálnak. A tetőteraszának egy saját úszómedence is a része.

A magyar luxuslakásokat négyzetméterenként 6-7 ezer forintért tudják kiadni, bár a Vörösmarty téren lévő penthouse négyzetmétere a 8 ezer forintot is eléri - 2,2 millióért adják ki havonta.

Azt, hogy mit tud a több mint félmilliárd forintért kínált, Szervita téri Emarald Residence tetőtéri lakása, ti is megnézhetitek a Porfolio.hu ingatlan-adatbázisában. Itt részletesen leírják, miért "éri meg" ideköltözni:

hirdetés

"Az épület legnagyobb előnye, hogy nem csupán lakóépület, hanem egy újonnan épülő hotellel együtt megvalósuló épületegyüttes, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről. A lakásokon kívül kereskedelmi egységek – üzlethelyiségek – is kialakításra kerültek a földszinten és az 1. emeleten. Az itt lakók igényeit és kényelmét 24 órás portaszolgálat, hotelszolgáltatások (reggeliztetés, mosoda, takarítás, valet parking), üzletek, teremgarázs, biciklitároló, passage szolgálják. Az épület 2-5 szintjén általános lakószintek, a felső 3 szinten teraszos lakások is lesznek."

Címkép: Google Maps


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk