hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Káosz lehet a Nagykörúton: szombattól villamosfelújítás lesz

A 4-es, 6-os vonalán két és fél hétig csak szakaszonként jár majd a villamos. A pótlóbuszoknak az autósoktól vesznek el egy-egy sávot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 06.

hirdetés

Felújítják a 4-es, 6-os villamos pályaszerkezetét egy szakaszon, a Wesselényi utca és a Harminckettesek tere között.

A villamos két és fél hétig, április 8 és 25. között a Széll Kálmán tértől csak a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a Harminckettesek teréig jár.bkk

A Wesselényi utca és a Harminckettesek tere között pótlóbuszok fognak járni, ezért a nagykörúti sávokból kettő ez idő alatt buszsávvá avanzsál.

Az autósoknak még egy dologra érdemes lesz odafigyelniük: a pótlóbusz megállóinak környékén tilos lesz megállni.

A Wesselényi utca és a Corvin-negyed között mindvégig pótlóbusz viszi majd utasokat, de a pótlóbuszok menetideje attól függően változó lesz, hogy éppen mely munkaterületen dolgoznak. A felújítás ideje alatt éjszakánként a teljes nagykörúti vonalon pótlóbusz fog járni.

hirdetés

A BKK közleményéből kiderül, hogy a felújítás ideje alatt:

1. Április 7-ről 8-ra, valamint 25-ről 26-ra virradó éjszaka a 4-es és a 6-os villamos nem jár, helyettük a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni.

2. Április 8-tól 21-én délelőttig, valamint 24-én és 25-én a nagykörúti villamosok két szakaszon, megosztva: a dél-budai végállomásuktól a Harminckettesek tere megállóig, a Széll Kálmán tér végállomástól a Wesselényi utca/Erzsébet körút megállóhelyig közlekednek, a kimaradó szakaszon pótlóbusz viszi az utasokat.

3. Április 21-én délelőttől, valamint 22-én és 23-án napközben a déli szakaszon a 6-os villamos nem közlekedik, helyette a sűrűbben közlekedő 4-es villamos, illetve a Petőfi híd budai hídfője és a Móricz Zsigmond körtér M között közlekedő pótlóbusz vehető igénybe.

4. Április 8-a és 25-e között éjszakánként a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik.

A BKK közleményét és a pontos menetrendet itt találod.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk