/budapest/kampany-indult-hogy-iden-nyaron-is-lezarjak-a-szabadsag-hidat/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Kampány indult, hogy idén nyáron is lezárják a Szabadság hidat

A VALYO azt szeretné, ha júniustól augusztusig hétvégénként ismét a gyalogosoké lenne a híd.
hirdetés

Kampányt indít a VALYO - Város és Folyó Egyesület, hogy 2017 nyarán a hétvégékre ismét a gyalogosoké legyen a Szabadság híd.

2016-ban a villamosvágányok felújítása miatt egész nyárra lezárták a Szabadság hidat. A lezárt híd mind a budapestieknek, mind a turistáknak óriási attrakciónak számított. A lezárt hídon szervezett programokról mi is többször írtunk, képválogatásunkat itt tudjátok megnézni.szabhid_roland

Fotó: Pozsonyi Roland

A VALYO most egy kérdőívvel térképezi fel a budapestiek tapasztalatait és javaslatait. Ez az első lépése a kampánynak, aminek a végső célja, hogy 2017 nyarán időszakosan ismét lezárják a hidat.

"Tavaly örömmel szemléltük, hogy a híd spontán használói magukénak érezték a teret, programot szerveztek ide, és vigyáztak rá. A legmeghatóbb jelenet számunkra - a nagy tömegen túl - a hídfőknél spontán kialakult szelektív szemétgyűjtés volt."

hirdetés

"Koncepciónk szerint a nyár folyamán minden hétvégén a budapestieké lenne újra a Szabadság híd. Segíts, hogy olyan legyen, amilyennek mi budapestiek szeretnénk!"

- írta a VALYO a közleményben.

Címkép: Mervai Márk

Ha te is örülsz az ötletnek, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk