hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Ilyen lesz a metróban az új jegyautomata

Korszerű, vandálbiztos, több nyelven ért, 24 órában üzemel, és a legtöbb jegy- és bérlettípust árusítja majd.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. március 25.

hirdetés

Húsz új jegy- és bérletautomatát helyeztek ki az M4-es metró összes állomására. Ezek nem csak érmét és bankjegyet, hanem bankkártyát is elfogadnak, sőt, akár érintés nélkül is fizethettek majd ezeknél a Paypass kártyátokkal.

Újdonság, hogy nagyobb címlet esetén nem csak érmében, de bankjegyben is vissza tudnak adni az új automaták. Ezeket az M4-es metró vonalán kívül a nagyobb csomópontokba fokozatosan, több ütemben helyezik ki.

Az jegykiadók több nyelven kommunikálnak, a legtöbb jegy- és bérlettípust árusítják és korszerű, vandálbiztos szerkezetek.

metro2

hirdetés

metro3

metro4

metro5

metro6

metro7

metro8

A kamerákkal és riasztórendszerrel is felszerelt, vandálbiztos automaták üzemeltetése egyebek mellett 0-24 órás online monitoringot is magába foglalja, ami azt jelenti, hogy a karbantartó azonnal értesül bármilyen meghibásodásról, és azonnal intézkedik.

A jegykiadók megtalálhatóak lesznek minden metró- és sok HÉV-állomásnál, emellett a város összes fontos nappali és éjszakai közlekedési csomópontján – ott is, ahol jelenleg nincs, vagy csak időszakosan van nyitva pénztár.

Az új készülékek kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek az akadálymentességre, lehetővé téve, hogy a mozgásukban vagy látásukban korlátozott utasok is használhassák a gépeket.

Korszerű, érintőképernyős felhasználói felülettel, intuitív menürendszerrel találkozhattok majd. Egyazon tranzakció keretén belül több termék is megvásárolható lesz, ezáltal csökkentve az egy vásárlásra jutó időt.

Forrás és még több infó: bkk.hu

metro9

Forrás: BKK Facebook-oldala

Ha várod már az új metrót, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk