hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Hoppá: okos szálloda nyílt Budapesten

Az okos szobafelügyeleti rendszer kényelmes, ráadásul energiatakarékos.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 25.

hirdetés

Új 4 csillagos szállodát nyitott a Eurostars Hotel Company. Az új szálloda, az Exe Danube Hotel különlegessége, hogy itt már a hotelszállodák is okosak:

ez ugyanis az első magyarországi szállodák egyike, ahol okos szobafelügyeleti rendszer működik.

Hogy mit is jelent ez pontosan? Ez a rendszer vezérli a fűtést, a légkondicionálást, az elektromos berendezéseket és a világítást egyaránt úgy, hogy a vendégeknek még a szobakártyát sem kell használnia. A rendszer ugyanis érzékeli, hogy van-e valaki a szobában, van-e mozgás vagy esetleg alszanak a vendégek, és ennek megfelelően szabályozza a hűtést/fűtést, illetve az elektromos berendezéseket. Hacsak a vendég máshogy nem állítja.

Az okos szobák előnye a kényelem mellett az is, hogy minimalizálják a felesleges energiafogyasztást, ezzel pedig költséghatékonyak, és a klímaváltozás kihívásaihoz is igazodnak.01_HotelEXEDanubeALTA04_HotelEXEDanubeALTABJP_3814

Az Exe Danube Hotel Budapest belvárosában, az Asbóth utcában található, a Király utca és a Gozsdu udvar szomszédságában, a bárokkal teli VII. kerület szívében. A szálloda egy felújított, volt irodaház épületében kapott helyet, ahol a klasszikus art deco stílust igazították a modern igényekhez.

hirdetés

A mértéktartó homlokzata mögött elegáns, fényes belső terek várják a vendégeket. A szállodában 60 standard, 36 komfort, és 5 superior szoba kapott helyet.08_HotelEXEDanubeALTABJP_3710BJP_3799BJP_3908

Ha neked is tetszik az ötlet, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk