hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Ez Budapest 11 legjobb street food helye

A Dining Guide listát készített a főváros legjobbjairól. Te próbáltad már valamelyiket?
Dining Guide, HVG.hu - szmo.hu
2017. március 11.

hirdetés

A Dining Guide nemrég megjelent étteremkalauzában idén minden eddiginél több, csaknem 150 street food helyet mutattak be. A weboldalon most ezek közül válogatták ki azt a 10+1 éttermet, ami szerintük jelen pillanatban a legjobbnak számít Budapesten.

A Dining Guide saját definíciója szerint a street food név olyan helyet jelöl, ahol "jártunkban-keltünkben jót ehetünk", vagyis csomagolva útközben is megehetjük a megrendelt fogást, de be is ülhetünk vele. Az oldal szerint olyan helyekről van szó, ahol nincs pincér, így nem számít különösebben "nagy eseménynek" ha ide jövünk enni.

A listával mégis arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a belvárosban egymás után nyíló street foodos helyek ma már olyan élményt kínálnak, hogy bárkinek szívesen ajánlanák őket. Ilyen hely például a Kemencés Pizza, amelyet a Dining Guide az Év Street Food díjával tüntetett ki. De igazából az alábbi 10+1 hely bármelyikét melegen ajánlják.

A lista összeállításához az ízek harmóniáját, kidolgozottságát, a vendéglátóhely által képviselt egyenletes színvonalat, a minőségi alapanyagokat, és az eredeti ötleteket és koncepciókat vették figyelembe.

Budapest 10+1 legjobb street food helye a Dining Guide szerint:

hirdetés

1. Bamba Marha

2. Bp BARbq

3. Food Truck Udvar

4. Holy Cow

5. Kemencés Pizza

6. Odú

7. Revolución Budapest

8. Steamboo

9. Töltő

10. Veganlove

+1: A Séf Asztala

Ti mit szóltok a listához? Próbáltátok már valamelyik helyet?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk