hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Durva: így vágtatnak át gond nélkül a budapesti autósok a piros lámpán

Krisztián fedélzeti kamerával rögzített videóján tényleg néhány centin múlt egy halálos baleset...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 19.

hirdetés

Krisztián egyik kedvenc egyik hobbija, hogy fedélzeti kamerával járja körbe Budapest utcáit, hogy rögzítse a legdurvább szabálysértéseket. Több videót megosztott már YouTube-on; a mostanit, amelyben kétszer is áthajtott két különböző sofőr a piros lámpán, több mint ötvenezer ember látta már. A megrázó és egyben elgondolkodtató felvételen tényleg csak centiken múlik a halálos baleset...

"Ritkán látok autós pirosozókat (havi 10 alattit), pláne a kerékpárosokhoz viszonyítva, most viszont pár órán belül kettő jött össze.

A másodikhoz viszont még csak hasonlót sem láttam soha (az első szimplán kretén volt...). Azért megkérdezném tőle: Ha pár centivel elméred (a kamera torzít, közel volt..,), és a seggemnek nekimész, mit gondolsz, hová csapódsz, miközben engedelmeskedsz a fizika törvényeinek? A gyalogosok közé, ahol, a sebességed miatt garantáltan lettek volna halottak. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor szinte mindig van lelépő, már akkor ha az autósok pirosat kapnak, lásd a kapucnis lány, akinek aztán pláne nem sokon múlt..." - írta megjegyzésként Krisztián a videó alá.

Ha szerinted is durva volt a videó, oszd meg ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk