/budapest/5-szuper-belvarosi-fitness-studio-2-resz/
hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

5 szuper belvárosi fitness stúdió, 2. rész

Kétrészes cikksorozatunkban teszteltünk egyéni edzést, csoportos órát, kipróbáltunk gépeket, és ahol volt, ott a medencét is.

Link másolása

hirdetés

Még hogy nincs a belvárosban egy jó konditerem sem?! Egyből ötöt gyűjtöttem össze nektek, és teszteltem is mindet. A helyeket teljesen a saját ízlésem alapján választottam ki - megnéztem az oldalukat, a képeiket, a szolgáltatásaikat és a visszajelzéseket, így született meg a listám. Természetesen ezeken kívül is rengeteg jó hely van a városban, nekem most ennyi fért bele, így is elég erős izomlázzal írok most, ami nem jelent mást, mint hogy használtak az edzések.

Az első három helyről írt beszámolót ITT olvashatjátok, következik a második rész.

A Fitness

Ez a stúdió a Blahánál abszolút belvárosi, ezen kívül teljesen új, nemrég nyílt meg. Kora délutánra értünk oda, és őszintén kicsit tartottam tőle, hogy sokan lesznek, mert többektől is hallottam, hogy elég zsúfolt szokott lenni a tér, de abszolút nem volt vészes.

hirdetés

1

Így néz ki a stúdió az utcáról, nem nagyon lehet eltévedni odafele.

Kezdjük az elején. Ez egy közepes méretű stúdió, konditeremmel és szaunavilággal. Szép, modern kialakítás, a gépek is teljesen újak és változatosak. Egy hatalmas terem tele van velük, és ami nekem nagyon tetszett, hogy egyrészt a falon is helyet kaptak mókás feliratok, másrészt a gépek között is van olyan, ami nem hagy unatkozni, ha esetleg egy jó kis edzés nem lenne elég. A futópadok képernyője alap, plusz füles is csatlakoztatható, de az igazán extra az a „labdabedobós” hasazógép. Minden felüléskor be kell dobni a labdát a célba, és lehet gyűjteni a pontokat. Nekem nagyon bejött, bár lehet, hogy nektek ez nem újdonság.

2

A képen úgy tűnik, mintha állva próbálnék zsákolni, de ne higgyetek neki!

3

Itt nincsenek csoportos órák, az edzők csak személyi edzéseket tartanak, ami az első alkalommal a belépéssel együtt bárkinek ingyenes - tehát ha nem tudjátok, hol is kezdjétek, itt érdemes. Már említettem, hogy mi kora délután jártunk ott, a legtöbb gépre sima ügy volt feljutni, ám már ilyenkor is volt 1-2, ahová sorba kellett állni. Az öltözőben sem voltunk sokan, de kifelé jövet már viszonylag szűkös volt a hely a padon, de azért el lehetett férni. A szauna pedig nagyon szép, és használata benne van az alap belépő árában.

Összességében:

Ez egy modern, szép stúdió, abszolút jól megközelíthető, ráadásul az első alkalom ingyenes. A személyi edzők odafigyelnek az emberre, lehet hozzájuk fordulni, ha van valami, a hely hangulata szuper.

Amiért ajánlom:

- fiatalos, modern hely

- a belépőben benne van a szauna is

- sok, különböző gép van (amiknek a nagy részét első ránézésre is simán lehet kezelni)

- van kitéve step pad is, ez nekem külön tetszett

- van labdás hasazógép

- van diákbérlet!!

- jó ár-érték arány

Ami nem tetszett:

- a szauna részen állt a víz a padlón

- néhány gépre vadászni kell (lesni, hogy mikor szabadul fel, és akkor sprint)

Árak: 1 alkalom (max 3 óra) : 1490 Ft

Astoria Fitness

Ez a hely egy időutazás. Igazság szerint alig találtuk meg, én speciel közvetlenül előtte sem vettem észre, hogy hol is kell bemenni, ugyanis egy kapualjban van csak kiírva (mondjuk pirossal)... Mindegy, a lényeg hogy tartsátok nyitva a szemeteket. Bementünk a kapun, át egy belső udvaron, le egy keskeny csigalépcsőn, át egy alagsoron, és végül megvolt a bejárat.

4

Talán itt látszik a legjobban a hely hangulata, de higgyétek el, élőben az igazi.

5

Ez az aerobic terem. A kép sarkában a fotóst is láthatjátok, amíg én edzettem, ő a teremben üldögélt.

Megkaptam az öltözőkulcsot, de nem csak azt, hanem hozzá egy lakatot is. Az öltözőben a hihetetlenül retro zöldre mázolt szekrények közül mindenki azt választja, amelyiket csak akarja, és azt lakatolja le.

Úgy képzeljétek el a helyet, hogy egy többszobás pince telezsúfolva nem éppen mai gépekkel, ám mégis nagyon-nagyon hangulatos. Az A Fitnessből jöttünk ide közvetlenül, ami több dolgot is eredményezett, egyrészt már nagyon el voltam fáradva, másrészt késő délután, majd este lett. Ennek ellenére nem edzettek sokan, minden géphez simán oda lehetett jutni, a spinning részleg viszont tele volt. Én alakformáló aerobikra kaptam jegyet, lévén az a legközelebbi óra, bár így is viszonylag sokat kellett rá várni, plusz az edző is késett 10 percet. Az órán amúgy összesen hárman voltunk, szóval mindenki maximális figyelmet kapott, és még el is fértünk. Ezúttal is előkerült a step pad, de jelentem, ezt túléltem! Az egész edzés egyébként jól felépített, dinamikus, jó hangulatú volt, szerintem itt mosolyogtam a legtöbbet edzés közben. Jó zenék, bírható tempó, kedves edző, jó hangulat – mindenkinek jó szívvel ajánlom.

6

Az órán mindenféle kelléket használtunk, súlyzót, step padot, labdát, gumikötelet – ettől voltak változatosak a gyakorlatok.

Összességében:

Ez egy hangulatos retro pincestúdió, ahol a legfontosabb gépek megtalálhatók, ám közel sem mondhatók modernnek – de működnek. Ha hajlamosak vagytok az eltévedésre, mindenképp keressétek meg a helyet térképen, mielőtt elindultok.

Amiért ajánlom:

- a spinningről csak jókat hallani, állítólag majdnem minden alkalom teltházas

- hozzá lehet jutni a gépekhez, nincs tömeg kora este sem

- az aerobik terem matracai, súlyzói, labdái és step padjai majdnem mindig szabadon használhatók (amikor épp nincs óra), máshol nem láttam ekkora teret szabadon

- nagyon hangulatos

- van diákbérlet (bár csak a felsőoktatás nappalisaira vonatkozik, 26 éves korig)

Ami nem tetszett:

- néhány gépre ráférne egy felújítás

- pont akkor késett az edző, amikor már amúgy is sokat vártunk, és én már nagyon fáradt voltam (de az edzés szuper volt, megérte várni rá)

Árak: 1 alkalom (kondi+ spinning): 1700 Ft

Ha te is kipróbálnád valamelyiket, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk