/balaton/tekerd-korbe-a-kis-balatont/
hirdetés

BALATON
A Rovatból
hirdetés

Tekerd körbe a Kis-Balatont!

Most vasárnap ti is elindulhattok egy hangulatos biciklitúrára a Kis-Balaton körül, Zalakarosról. A három táv közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, a tekerés után pedig ingyen csobbanhattok a karosi fürdőben.
hirdetés

Június 23-án újra megrendezik a Tour de Zalakarost. A térség legtöbbeket megmozgató kerékpártúráján három táv közül választhattok. Ha rutinos bicajosok vagytok, indulhattok a 118 kilométeres Merida Zalakaros országúti maratonon. Ha ennél rövidebb távval is megelégedtek, akkor választhatjátok az új, 70 kilométeres 7 Vezér Kalandpark teljesítménytúrát. A 33 kilométeres Karos-Spa Kis-Balaton családi birngatúrára pedig akkor is nevezhettek, ha egyébként ritkábban veszitek elő a bicajt. A 14 éveseknek a közép- és a rövidtáv ingyenes, a rajtnál/célnál pedig a legkisebbeket (hat év alatt) külön bicikliverseny várja, ami szintén ingyenes.

DSC_6758

_DSC4142

DSC_6834

hirdetés

DSC_7082

DSC_7022

DSC_6825

DSC_7097

DSC_6807

DSC_6873

A nevezéskor kapott rajtszámmal a Tour de Zalakaros hétvégéjén a meglátogathatjátok a zalakarosi fürdőt, és a térség legújabb turisztikai látványosságát, a 7 vezér történelmi kalandparkot.

A célnál pedig szintén sokat érhet a rajtszám, hiszen a délután 4 órakor kezdődő tombolán gazdára vár fődíjként egy 320.000 Ft értékű Merida kerékpár, 8 darab 2 személyes, 2 éjszakás, félpanziós Hotel Karos Spa-utalvány, és további 50 bringás ajándék (a nyeremények összértéke 1.5 millió forint.

További infókért katt az esemény weboldalára, ahol 12 különböző árkategóriájú, az eseményre szóló szállásajánlat közül is válogathattok.

Ha elindulnál, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk