/balaton/mostantol-ki-sem-kell-masznod-a-balatonbol-a-tesco-hazhoz-viszi-a-bevasarlast/
NULL
hirdetés

BALATON
A Rovatból
hirdetés

Mostantól ki sem kell másznod a Balatonból, a Tesco házhoz viszi a bevásárlást

A gondtalan nyaralás akkor a legjobb, ha valóban megszabadulhatunk a hétköznapok legapróbb terheitől is, mint például a bevásárlás. A Balaton déli partján már ez is lehetséges.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2018. június 04.

hirdetés

A hétköznapi mókuskeréknek nemcsak a munkába járás a része, de az olyan kötelező teendők is, amiket kvázi munkaként, fáradtságként élünk meg, legyen szó takarításról, a gyerek iskolába hordásáról vagy éppen a bevásárlásról. Pont ezért az a legjobb, ha nyaraláskor mindezt elengedhetjük és csak a kikapcsolódásra koncentrálhatunk.

Most, a Balaton déli partján – egészen pontosan Siófokon, Balatonvilágoson és Balatonaligán – a Tesco időszakosan elérhetővé tette az online rendelést, megkönnyítve ezzel a felhőtlen nyaralást.

Mert mégis kinek van kedve kikászálódni a Balatonból és cipekedéssel meg sorban állással tölteni az időt? Most, akár a Balatonba láblógatva vagy napozás közben is elintézhető a bevásárlás online, a termékeket pedig legkorábban másnap el is szállítják a nyaralóhelyhez.

A bevasarlas.tesco.hu oldalon az áruházakkal megegyező árakon, több mint 20.000 féle termékből válogathatsz, amelyet az áruház az általad megadott kétórás idősávban szállít házhoz a hét bármely napján 8 és 22 óra között – de legkorábban a rendelést követő napon.

Persze, ez nemcsak azoknak jó hír, akik a szabadságukat töltik a Balatonnál, hiszen ezáltal a helyi lakosok is lazíthatnak a napi teendőiken és a vásárlással töltött időt most kikapcsolódásra fordíthatják.

hirdetés

Az újonnan bevont településeken túl újdonság még, hogy ebben az időszakban Veszprémbe most vasárnaponként is szállít az áruházlánc. Így legyen szó nyaralásról vagy csak a forró, nyári hétköznapokról, most mindenki egy fokkal közelebb kerülhet a nagykönyvben is megírt pihenés megéléséhez.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
BALATON

Elárverezik a Balatonpart egyik legszebb szakaszát

A balatonboglári kempingre a jövő héttől lehet licitálni.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2020. október 19.

hirdetés

Elárverezik a balatonboglári Sellő kempinget, az érdeklődők október 27-étől november 26-ig licitálhatnak a 1,5 hektáros területre - írja a balatontipp.hu. A kemping kikiáltási ára 1 milliárd 16 millió, a licitlépcső pedig 2 millió forint, azonban mindenek előtt le kell tenni a százmilliós árverési biztosítékot.

A terület elárverezése a Bahart reorganizációja keretében valósul meg, melynek során több balatonparti területet és kikötőt értékesítenek.

A területen persze nem építkezhet szabadon a legnagyobb licitet felmutató érdeklődő, ugyanis a kiírás szerint a területnek maximum 15%-a beépíthető, az épületek magassága pedig maximum 6 méter lehet, és a terület legalább 70%-ának zöldterületnek kell maradnia. A kempingben már most is találhatók ideiglenes és végleges építmények, ugyanakkor nagy előnye, hogy a telekről közvetlenül be lehet jutni a vízbe.

A hely különlegessége, hogy egy gyönyörű félszigeten helyezkedik el, közvetlenül a balatonboglári kikötő szomszédságában, homokos partjának és játszóterének köszönhetően pedig kedvelt nyaralóhely volt a kisgyerekes családok számára is. Bár a kemping közvetlenül a vitorláskikötő mellett helyezkedik el, maga a kikötő nem tartozik az eladó területhez, mivel azt külön adják ki üzemeltetésre.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
BALATON

Szürkeség, csend, üresség - ilyen volt Tihany karácsonykor

A szürkeségben olyan volt a település és a Balaton, mintha egy pillanatra megdermedt volna minden. Sehol egy látogató, sehol egy nyitott bolt, sehol egy szín... Megható, megrendítő és így is szép a magyar tenger.
Fotók: Rostásy Szabó Mihály - szmo.hu
2020. december 26.

hirdetés

Csak a csend és a fotós volt Tihanyban karácsonykor. A szürke idő inkább idézte a "nem szeretem" őszi napokat, mint a téli időszakot.

A szürkeségben olyan volt a település és a Balaton, mintha egy pillanatra megdermedt volna minden. Sehol egy látogató, sehol egy nyitott bolt, sehol egy szín... Megható, megrendítő és így is szép a magyar tenger.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
BALATON

Ősszel a legszebb a Balaton: mikor csendes romantikázásra csábít az északi part

Csodás élmény, mikor dél körül felmelegszik az idő, mikor a szellő is langyosra vált, a vízen pedig ezüstösen csillan meg a napsugár.
Fotók: Rostásy Szabó Mihály - szmo.hu
2020. október 04.

hirdetés

Jártál már ősszel a Balatonnál? Ha igen, akkor biztos emlékszel rá, milyen érzés, mikor dél körül felmelegszik az idő, mikor a szellő is langyosra vált, a vízen pedig ezüstösen csillan meg a napsugár. Mikor a helyiek és néhány kiránduló, üdülő még ebéd előtt (vagy épp után) tesz egy kis sétát, vagy kiül napfürdőzni a vízparti padokra. Mikor a levelek már zörögnek a fákon, és egy-egy fuvallatra méltóságteljesen megindulnak a lábad elé.

Ha ez eddig kimaradt, akkor pótold, mert csodás élményben lesz részed. A reggeli párába burkolt túlpart, a nádasból előbújó kacsák, hattyúk, a délelőtti felpezsdülés, majd a délután lassan színt váltó, narancsos fénybe boruló vidék, no és a hűvös szellőkkel beköszönő este, mikor a fények szinte vibrálnak, a nedves avar pedig letompítja a lépteidet.

Íme pár friss kép, ami talán meggyőz arról, hogy ezt neked is át kell élni:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
BALATON

Belopódzott az ősz a Balaton partjára

Csend és békesség, lassan csobbanó víz, ráérősen totyogó kacsák. Egyik nap még ragyogó napsütés idézte a nyarat, másnap már sárgán zizzenő levelekkel beköszöntött az ősz.
Fotók: Rostásy Szabó Mihály - szmo.hu
2020. szeptember 26.

hirdetés

Szinte egyik napról a másikra érkezett meg az ősz a Balatonra. Pár napja még nyaralóidő csábított, most pedig sárgán rezzenő levelek között surran a szél. A nap is laposabban csillan meg a víz tetején. Már lassul a világ, csendesedik a magyar tenger is. És mi is így imádjuk.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: