/balaton/kepkeretek-segitsegevel-keszithetsz-csodas-fotokat-a-balaton-korul/
hirdetés

BALATON
A Rovatból
hirdetés

Képkeretek segítségével készíthetsz csodás fotókat a Balaton körül

Összesen 17 helyszínen helyeztek el gyönyörű balatoni panorámára néző fotókereteket. Mutatjuk, hol keresd őket!
hirdetés

A MOL Nagyon Balaton és a Magyar Turisztikai Ügynökség idei közös újítása, hogy a nyár folyamán látványos fotókeret installációk kerültek a Balaton köré, melyeknél egy közös fotóval örökíthetjük meg az év legszebb pillanatait.

„A MOL Nagyon Balaton indulása óta fontosnak tartjuk a Balaton megítélésének erősítését, mind a magyar, mind a külföldi idelátogató turisták szempontjából. Ez elsősorban a régió legizgalmasabb fesztiváljain, kulturális eseményein keresztül valósul meg, egymilliónál is több vendéget vonzva évente a Balatonra. Ezekkel a Balaton körüli panorámapontokkal szeretnénk felhívni a figyelmet a balatoni táj szépségére, ami mellett sokan hajlamosak vagyunk csak úgy egyszerűen elhaladni. Így viszont fotók és posztok ezrei születnek minden évszakban a Balaton körül” – mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója.

A Panoráma kereteknél érdemes megállni egy-egy percre és átélni az élményt, közben pedig megörökíteni egy közös fotóval a páratlan kilátást és az adott pillanatot. Jó programpont lehet ez akár egy balatoni nyaralás közben, vagy egy laza hétvégi bicajozás során.

A Panoráma kereteket a tó számos pontján meg lehet találni, többek között Balatonalmádin a Sóhajok hídja mellett a vízparti sétányon, Csopakon a Petőfi utcában, a Jásdi és Tamás pincék fölött, Révfülöpön a Rózsakertben, Keszthelyen a parti sétányon a Szigetfürdő előtt, Fonyódon a Panoráma sétányon, ahonnan csodás kilátás nyílik a Badacsony-hegyre.

Készíts fotót a Balatongyöröki Szépkilátónál vagy Balatonbogláron a Gömbkilátó alatt, és posztold #molnagyonbalaton #hellohungary hashtagekkel!

hirdetés
ITT TALÁLOD A KERETEKET:

Balatonalmádi: Sóhajok hídja mellett a vízparti sétányon a Szent Erzsébet ligetben

Csopak: Petőfi utca, a szőlőhegyi irányjelzőtábla mellett

Révfülöp: Rózsakertben

Balatongyörök: Szépkilátónál

Vonyarcvashegy: Lidó strandon (kb. a strand közepénél)

Keszthely: Balaton parti sétány (a Szigetfürdő előtt)

Zamárdi: Balaton parton a Zöldfa utca vége felé

Szántód: szántódi rév (az épület mögött)

Balatonföldvár: Földvár magaspart látogatóközpont előtt

Balatonboglár: Gömbkilátó alatt

Fonyód: Panoráma sétányhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk