hirdetés

BALATON

Arnold Schwarzenegger most Csopakon borozgatott, még a pincét is megnézte

Lassan az egész országot bejárja...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 08.

hirdetés

Arnold Schwarzenegger több mint egy hónapja Magyarországon van, Budapesten forgatják a Terminártor 6-ot

A filmsztárt szemfüles rajongó szúrta ki először Budapest utcáin, azzal, hogy Schwarzenegger első útja egy edzőterembe vezetett. Augusztusban a színész a Belvárosban mutatta meg, milyen a jó cigányzene, majd Will Smithnek üzent egy edzőteremből, és arról is posztolt egy videót Instagramon, hogy rácsodolkozott a Dunán úszó kétéltű buszokra.

Írtunk arról is, hogy állítólag nem engedték be egy budapesti luxusüzletbe, hogy L.L. Juniorral együtt szerepelt egy fotón, és hogy találkozott Berke Lóránddal, a magyar fekvenyomók országos bajnokával, aki egy különleges ajándékkal is készült példaképének.

Arnold Schwarzenegger ezúttal Csopakon bukkant fel, a fotókat a Márga - Szent Donát Borbirtok tette közzé a Facebook-oldalán: "A nap vendége. Azt hallotta, hogy a Balatont látni kell, ezért két forgatás között leugrott egy jó lecsóra és egy pohár Csopakira."

"Schwarzi kóstol a birtokon. Kedvence, a Szent Donát parcella olaszrizling után a pincét is meg kellett néznie. Amikor a hírnév ízléssel és alázattal párosul... Chapeau!

hirdetés

Arnold Schwarzenegger a Metallica tagjaihoz hasonlóan jótékonykodással is összekötötte az itt tartózkodását. Mint arról beszámoltunk, Vajna Tímea posztolta először Insta-sztorijában, hogy Arnold Schwarzenegger is felajánlott egy plüssmacit a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány jótékonysági árverésére. A Vajna-házaspár nagy támogatója a sérült emberek munkahely-teremtését segítő alapítványnak, amit Törőcsik Mari hozott létre 2012-ben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk