Új bűnöse van a 2006-os Zidane-Materazzi balhénak
Az egykori francia balhátvéd szerint a csereként beállt Wiltord hibája volt az egész.


Ömlik a pénz a magyar fociba, de nagyobb a baj annál, hogy pár milliárd megoldja
Az MLSZ költségvetése 7 év alatt a tízszeresére nőtt. De akkor hogy lehet, hogy egyre kevesebb a nemzetközi szereplés, és egyre kevesebb tehetséges fiatal, aki külföldre szerződik?


Miért kereshetnek a focisták akár havi 8 milliót is az NB I-ben?
A legjobban fizetett magyar játékosok a portugál vagy a holland bajnokság színvonalán keresnek, az eredményeket mégsem hozzák. Nagykép az NB I-ről.


Elemzés: Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? - Szavazz! | Szeretem a focit #6
Szeptember 12-én elindul a legnívósabb európai kupasorozat. Utánanéztünk, melyik klubcsapattal mi történt a nyáron, kinek lehet reális esélye elhódítani a trófeát.


Súlyos depresszióból állt fel Buffon, aki sosem adja fel | Szeretem a focit #5
Az elmúlt húsz évben nem volt nála sikeresebb ember Olaszországban, de közben nemzetközi szinten rendre elbukott. Zsinórban 3 Bajnokok Ligája-döntőt veszített el. Olyan, mintha el lenne átkozva. És hogy miként áll fel rendre a padlóról?


Hogy lehetett bajnok ebből a lesajnált Budapest Honvédból? | Szeretem a focit #4
A Budapest Honvéd a magyar élvonal történetének egyik leggyengébb bajnoka, eközben teljesen megérdemelten nyerték meg az NB1-et. A kispesti csapat bajnoki címe az egyik legnagyobb bravúr a magyar élvonal történetében. De mi a titok? Marosi Gergely adja meg a választ.


Íme a titok Conte és a bajnok Chelsea mögött | Szeretem a focit #3
Antonio Conte 3 évet töltött a Juventusnál, 3 bajnokságot nyert, a zebrákkal szinte minden rekordot megdöntött. Angliában egy 10. helyezett csapatot vett át, de könyörtelenül behúzta a bajnoki címet, rögtön az első évében. Antonio Conte történetét Kele János írta meg.


A BL-ben nincs bunda, mi? - 5 dolog, amit rosszul tudtál a fogadási csalásokról | Szeretem a focit #2
Észrevennéd, ha az orrod előtt csalnának el egy BL-meccset, ugye? Legalábbis ezt gondolod. Biztosra veszed, hogy a legmagasabb szinten nincs megkent meccs? Hát persze. Gazdag József 5 tévhitet cáfol meg neked.


Az akadémia, ami meghatározza az olasz foci jövőjét | Szeretem a focit #1
Létezik egy város Milánótól és Torinótól nem messze, ahol hatalmas hagyománya van a fiatal tehetségek kinevelésének. Bergamóban készül az olasz foci jövője.


Undorító métely, amit Suarez csinál? | Minden héten háború #8
A modern football része a színészkedés is. Egyes játékosok képesek meccseket eldönteni azzal, hogy a 97. percben hanyattdobják magukat a 16-oson belül, a játékvezetők pedig felülnek a mutatványnak és büntetőt ítélnek. De jól van ez így? Igazságtalan, ha a csapatok így jutnak előnyhöz, vagy éppen a karakterüktől fosztanánk meg Suarezt, Cuadrado-t vagy épp Diego Costa-t, ha keményen fellépnénk ellenük? Kele és Berei sosem értenek egyet - ahogy ebben sem.


Örüljön a focista a gólnak, ha volt csapata ellen rúgta? | Minden héten háború #7
Adott egy focista, aki betalál a volt csapata ellen. Örüljön a góljának, vagy hajtsa le a fejét, menjen a kezdőkörbe, és tegyen meg mindent a következő gólért? Érdemes felbőszíteni a volt klubja szurkolóit, vagy jobb, ha tisztelettel marad irántuk? Álszentség-e, ha nem örül? Kele és Berei sosem értenek egyet - ahogy ebben sem.


Miért, Flóri, te nem vagy szar? | Minden héten háború #6
Csúnyán beszólt Urbán Flórián, egykori Újpest-játékos és válogatott a jelenlegi magyar csapat egyik reménységébe, Kleinheisler Lászlóba. De vajon lényeges-e mit mond, vagy megint egy körön kívülre került, sértődöttségében keservesen úszó egykori labdarúgó irigykedik? Kell-e adni a szavára, vagy az is baj, hogy ez hír Magyarországon? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Mondhatja-e egy játékos a klubvezetőnek, hogy "te hülye"? | Minden héten háború #5
Gera Zoltán elegánsan került mindennemű konfrontálódást legutóbbi interjújában. A Fradi játékosa a szurkolói és a tulajdonosi viselkedésbe sem mert beleszólni. Szükség van-e iránymutatásra a köztiszteletben álló futballistáktól vagy jobb, ha csöndben csinálják a dolgukat? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Na, most lett tele a tököm a kínai focival | Minden héten háború #4
A kínai focicsapatok részeg cowboyként lövöldözik az európai sztárfocistákra az átigazolási ajánlatokat. Olyan eszetlen összegeket képesek letenni, hogy Európa csak ámul és közben rettentően fél. Jó ez vagy a futballapokalipszis előszele? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Ennyi volt Cristiano Ronaldo karrierjének? | Minden héten háború #3
Cristiano Ronaldo minden bizonnyal újra megkapja az Aranylabdát. Na de mi jön azután? Tovább romlanak a statisztikái? Megkopik és szépen megy a süllyesztőbe? Kele és Berei soha, semmiben nem ért egyet. Ahogy ebben sem.


A Trollfoci egy undorító kelés egy oszladozó holttesten | Minden héten háború #2
Van mögötte egyáltalán cél vagy bármi, ami miatt értéket képvisel? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x