Kén és leukoplast ízű kóla? – a Coca-Cola gyárban jártunk
Vloggereink videóban mondják el az élményeiket.


600 forintos zsírosdeszka, 130 forintos virslis táska - a VOLT legdrágább és legolcsóbb ételeit kerestük
Mit lehet enni egy fesztiválon? És mit lehetett enni a VOLT fesztiválon? Kipróbáltuk.


A pisztrángról ugyan lecsúsztunk, de megtaláltuk a legjobb fesztiválkaját a Fishingen
Könnyen elfogyasztható, akár bulizás közben is simán meg lehet enni, mennyei és az alapanyagok is magukért beszélnek.


Zsírosdeszka, olcsó jégkrém és méregdrága ásványvíz – mire elég 5000 forint egy fesztiválon?
A VOLT-on jártunk, és próbáltuk megóvni a pénztárcánkat. Elmeséljük, meddig jutottunk az előre elhatározott összegből.


Zamatos pálinka, tündérmesébe illő vár és az Anyukám Mondta – a Gönci Barack Vigasság nyomában
A gönci barack olyan különleges gyümölcs, hogy egy komplett fesztivált szerveznek köré. Elmeséljük, miért érdemes neked is a nyomába eredni!


A magyar és a vietnámi harmonikus találkozása – az Andrássy úti Vin.Vin City-t teszteltük
Éttermi minőséget kínálnak, utcai büféárakon. Ezen a helyen tényleg mindenki nyer.


„Hívtak már fel a rendőrségről, hogy ugyan milyen füvet árulok én?” – Szabó Gyuri bácsinál, a füvesembernél jártunk
Saját gyógynövénykertjében látogattuk meg.


Hogy került a Halott Pénz-koncert a Balaton közepére?
A Balaton legmenőbb koncertjén jártunk, és le is videóztuk nektek.


Eger legjobb pizzája és túrógombóca
Kirándultunk egy kicsit Egerben és videót is készítettünk róla.


Napsütés, aszú és libamáj - Egy nap a Tokaji borvidéken
Ha szeretitek a Tokaji borvidék hangulatát, ezt a videót látnotok kell! Ilyen egy tökéletes nap vidéken.


A pizza, amit két kézzel is alig bírsz el – Megkóstoltuk a budapesti-chicagói deep dish pizzát
Akik csak a nápolyi, fulleredeti, vékonytésztás, minimál pizzákat merik befogadni, most ne figyeljenek.


Hűsítő koktélok - A Barside megsúgja a nyár három legmenőbb koktéljának receptjét
Van a Madách téren egy bár, ahol a környék legjobb koktéljait készítik. A tulajdonos, Andris most megsúg pár receptet, hogy villoghassunk vele egy kerti partin, de mi azért jobban szeretjük, amikor el is készíti nekünk...


Szemétből több százezres napszemüveg? Lehetséges, és nem ez az egyetlen ilyen példa!
Csak némi kreativitás és környezettudatosság kell hozzá, hogy eddig rejtett lehetőségeket lássunk meg az újrahasznosításban.


Húsmennyország a Balatonon - Teszteltük a Lavender Teraszt
A Lavender Terasz az a hely, ahol az olaszos pizzát éppúgy ajánlott megkóstolni, mint a magyar wagyu marhát. És mindez a Balatonon található!


"Életem (majdnem) legjobb ebédje" - A Michelin-csillagos Costes Downtownban jártunk
A Costes Downtownban olyat ettünk, hogy a Gourmet Fesztiválon is hozzájuk rohantunk az ismétlésért. Elmeséljük, hogy minket mivel vettek le a lábunkról.


Megkóstoltuk a cigánkát és a szülinapi Gerbeaud-tortát is - élménybeszámolónk az idei Gourmet Fesztiválról
Jó pár éttermet végigkóstoltunk a gasztroünnepen - elmondjuk, minket mivel vettek meg kilóra.






Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x