hirdetés
borkai_zsolt-2.jpg

Mégsem volt ott a horvát modell a Borkai-féle hajón?

Az ATV kérdésére az Instagram-oldalának kezelője határozott nemmel felelt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 15.


hirdetés

Mi is megírtuk, hogy egy belgrádi bulvárlap arról ír, hogy megtalálták Borkai Zsolt szexbotrányának egyik női résztvevőjét.

címszöveg

A Kurir szerint Borkai tavaly júniusban szállt hajóra barátaival Dubrovniknál. A megszólaltatott nő azt állította, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük három horvát, akik közül az egyik egy ismert modell.

"Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt"

- állt a cikkben.

Az ATV üzenetben érdeklődött a Horvátországban jól ismert reality-sztár és modell Instagram-oldalán, hogy tényleg ott volt-e a hajón a nő.

hirdetés

Az oldalt kezelő válaszában azt írta, hogy „mindenki be lesz perelve egymás után”, aki azt írta, hogy a modell ott lett volna a hajón. Kiderült, hogy mivel most is épp egy zárt realityben dolgozik, nem ő személyesen válaszol, miután feltették az oldal kezelőjének a konkrét kérdést, hogy a modell ott volt-e a hajón, válaszoljon igennel vagy nemmel, az a válasz jött a kezelőtől hogy „NEM”.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
haz.jpg

Két kilométerről kilőtt golyó találta el az újfehértói családapát a kertjükben, belehalt a sérüléseibe

A férfi a házuk udvarán beszélgetett a családtagjaival, mikor hirtelen összeesett a fájdalomtól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 19.


hirdetés

Múlt pénteken vadászat volt az Újfehértó környéki erdőben alkonyat után. A két kilométerre lévő területen őzet hajtottak, de az egyik lövés célt tévesztett. Vélhetőleg ez találta el az 59 éves családapát. A férfi a háza udvarán volt családjával, mikor hirtelen összeesett.

A család azonnal mentőt hívott. A nyíregyházi Jósa András kórházba szállították a már eszméletlen férfit. de az életét nem tudták megmenteni.

Egy helybéli elmondása szerint

az áldozat lánya vette észre, hogy az apját meglőtték.

"Kilyukadt a póló és úgy adta a mentősöknek oda, hogy lyuk van a pólón. Akkor találták meg állítólag a hátán a golyónak a helyét".

hirdetés

A kórházi vizsgálat megállapította, hogy "a lapockája alatti apró sérülés golyó ütötte seb, így a rendőrség megindította a nyomozást."

Egy fegyverszakértő szerint a vadászpuskákból leadott lövedékek akár 4-6 kilométerrel arrébb is becsapódhatnak.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

Az RTL Híradónak a gyászoló család nem akart nyilatkozni, de azt mondták, hogy nem nyugszanak bele a történtekbe mindaddig, amíg nem lesz meg a felelős. Abban bíznak, hogy szigorítani fogják, hogy ki vehet fegyvert a kezébe.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
meghalt-17eves-fiu-ablakbol-kizuhant.jpg

Meghalt a 17 éves fiú, aki kizuhant egy budapesti társasház ablakán

A fiú a társaival bulizott a baleset éjszakáján. Kábítószer hatása alatt állt, amikor törni-zúzni kezdett, majd kiugrott az ablakon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 19.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy május 9-én éjjel egy 17 éves fiú kiugrott egy budapesti társasház második emeletéről. Később kiderült, hogy a fiatal kábítószer hatása alatt állt. A fiút súlyos sérülésekkel szállították a János kórházba, ahol nem sokkal később beállt nála az agyhalál.

A fiú azonban május 18-án elhunyt.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az Érdi VSE 17 éves tehetsége, Nagy Richárd"

- írta Facebook-oldalán kedd reggel az Érdi VSE.

A klub megható sorokkal búcsúzott a fiatal játékostól. Ricsiről azt írják, már kisgyermekkora óta lehetett tudni, hogy sportoló lesz belőle.

hirdetés

"Eleinte ugyan tollaslabdában alkotott maradandót, a diákolimpiákon is szépen menetelt, ám végül a labdarúgás mellett döntött. Az Érdi VSE-ben szakosztályt váltva labdarúgóinknál is hamar kitűnt tehetsége, ennek köszönhetően lehetőség nyílt számára, hogy a felnőtt csapatban is egyre inkább nagyobb szerep háruljon rá, már több felkészülést is végigcsinált Limperger Zsolt együttesénél. Ki tudja, talán a következőt is ott kezdte volna..."

- írják.

"Az élet azonban mérhetetlenül hamar elragadott tőlünk egy csupaszív tehetséget, aki rajongott a sportért, a labdarúgásért. Klubunk egy kiváló csapattársat, labdarúgót, barátot vesztett! Legyen neki könnyű a föld! Köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, amit a pályán okoztál nekünk! Reméljük, a mennyei pályákon tovább rúgod a bőrt, Ricsi!"

- zárják szívszorító a posztot.

A 17 éves fiú a társaival együtt bulizott május 10-én, vasárnap éjjel a budapesti lakásban. A dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták, csütörtök délelőtt fogta el a rendőrség. A 24 éves férfi nem hagyhatja el Budapestet és nyomkövetőt kell viselnie.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
semjen_zsolt.jpg

Semmi sem marad titokban a nemzetbiztonsági szolgálatok előtt az adatvédelmi biztos szerint

Péterfalvi Attila szerint a törvény „korlátlan megfigyelést eredményezhet”, „nem áll összhangban az alapjogi követelményekkel”, ráadásul „nem nyújt garanciát a személyes adatok és a magánélet védelméhez”.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 19.


hirdetés

Egy kormánypárti törvényjavaslat felhatalmazná a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot arra, hogy egy Magyarországot érő kibertámadás elhárítása érdekében ellenőrizze az állami és önkormányzati szervezetek „elektronikus hírközlési hálózatainak tartalmát”, írja a Népszava.

A törvényben az szerepel, hogy a szakszolgálat nem ismerheti meg az adott szervezetek (ez lehet bármely önkormányzat, kormányhivatal, de akár maga az Országgyűlés vagy az Alkotmánybíróság is) közti kommunikáció tartalmát, ám adatvédelmi szakértők szerint ezt semmi sem garantálja.

Vagyis – ha a parlament ma elfogadja a javaslatot – akkor szakértők szerint a jövőben a szakszolgálatok gyakorlatilag mindent megtudhatnak egy adott állampolgárról, láthatják például egészségügyi papírjait, esetleges NAV-büntetését, de ráláthatnak a kormányhivatalok szerverein tárolt szabálysértési adatokra is.

A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által jegyzett javaslatot bírálta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is, aki - Felkai Lászlónak, a belügyminisztérium közigazgatási államtitkárának írt levelében – kifejtette:

a törvény „korlátlan megfigyelést eredményezhet”, „nem áll összhangban az alapjogi követelményekkel”, ráadásul „nem nyújt garanciát a személyes adatok és a magánélet védelméhez”.

hirdetés

Semjén Zsolt tervezete a rendőrségi törvényt is módosítja, az új szabályozás szerint a szándékos bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt kihallgatott személyek és kapcsolataik adatait („kriminalisztikai szempontból fontos jellemzőit”) legalább huszonöt évig tárolnia kell a rendőrségnek. Húsz évig még abban az esetben is megőrzik ezeket az információkat, ha a meggyanúsított személyről kiderül, hogy ártatlan.

Ez egyébként alapvetően nem új, a rendőrség már most is rengeteg bűnügyi adatot tárol hasonló szabályozás szerint.

Update: A javaslatot kedden délután 156 igen, 38 nem szavazattal és 0 tartózkodás mellett elfogadták. Igennel szavaztak a Fidesz, a KDNP és a Jobbik képviselői, valamint a Mi Hazánk független képviselői.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szilagyi-istvan-ozvegye.jpg

Szilágyi István özvegye szerint fia a családból örökölhette az agresszív viselkedést

Az asszony azt mondja, az ő édesapja is hajlamos volt az erőszakra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 19.


hirdetés

Sokkoló részleteket mesélt hétfőn a Borsnak a család belső ügyei­ről Szilágyi István özvegye. A színész május 3-án hunyt el, a gyanú szerint a fia ölhette meg. A 49 éves Péter állítólag agyonverte az apját, egy kalapáccsal mérte rá a halálos ütést.

A színész özvegye, Humenyánszky Jolán a lapnak most azt mondta, lehetséges, hogy fia a családból örökölhette az agresszív viselkedést.

"Lehet, hogy örökölte a fiam a családból ezt. 1946-ban Ózd mellett éltünk. Az apám öngyilkos lett, amikor én pici gyerek, mindössze négyéves voltam. Ő is hajlamos volt az erőszakra, de ezt csak elmesélésből tudom"

- mondta a lapnak Szilágyi István özvegye.

"Péter kedves fiú, de gyenge az idegrendszere. Azon a napon is bekattant, nem lehet ezt másképp kifejezni. Sokat gondolok arra, hogy miképp jutottunk idáig. Hogy meg lehetett volna előzni a bajt? Nem tudom. A fiamnak sok gondolat kavargott a fejében, zavart volt, és elborult az agya aznap"

hirdetés

- emlékezett vissza az asszony tragikus napra, aki eleinte védte a fiát, de nemrég terhelő vallomást tett ellene.

"Borzasztóan sajnálom Pistát. (...) Olyan jó ember. Csak jót érdemel"

- tette hozzá.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!