Lanchid alulrol Mervai Mark
Médiaajánlatunk
A legmodernebb display és natív hirdetéseket ajánljuk a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező magyar portálon.
Szeretlek Magyarország
2017. január 09.

A Szeretlek Magyarország.hu a Facebookra épülő online magazin, amiben a nap legfontosabb hírei mellett programajánlókat, utazási, kulturális, gasztronómiai tippeket, érdekességeket, közösségi és civil kezdeményezéseket, inspiráló történeteket, magyar sikersztorikat mutatunk be. Mi írunk a legtöbbet azokról a dolgokról, amikről a közösségi médiában beszélnek.

Elsősorban a Facebookon keresztül érjük el olvasóinkat. Portálunkat hetente 900 ezer, naponta pedig 180 ezer egyedi látogató keresi fel, FB-oldalainkkal több mint 2 millió emberhez jutunk el.

1

Pozitív környezet

Kerüljük a megosztó, negatív tartalmakat, és a trash-tartalmakat is. Portálunkon értékes, pozitív környezetet alakítottunk ki.

Cikkeinket, posztjainkat az olvasók ezrei osztják meg nap mint nap. Mindenki másnál nagyobb tapasztalatunk van abban, hogy a közösségi térben mivel érhető el a legnagyobb aktivitás.

Akik már megtiszteltek bizalmukkal:

Partnerek

Natív hirdetések

A natív hirdetések az adott médiumhoz tartalmukban, stílusukban és formai megjelenésükben is tökéletesen illeszkedő hirdetések.

Az Online Kiadók Szövetsége (AOP) kutatási eredményei szerint az olvasók 59%-a érdekesnek találja a natív tartalmakat, harmaduk jobban bízik bennük, mint a hagyományos hirdetésekben.

A magyar piacon a Szeretlek Magyarország szerkesztőségének van a legnagyobb tapasztalata natív cikkek és Facebook-posztok írásában. Ezeknek a hirdetéseknek az előállítása valódi kézműves munka, amit részletes egyeztetés előz meg az ügyféllel.

Az eredmény egy, a hagyományos hirdetési formáknál lényegesen hatékonyabb megjelenés, amire az olvasók általában nem reklámként, hanem releváns, hasznos információként tekintenek. Természetesen minden alkalommal felhívjuk a figyelmet arra, hogy fizetett hirdetésről van szó, a döntő nem ez, hanem az olvasási élmény és a minőség.

A Szeretlek Magyarország elkötelezett újfajta natív megjelenése kidolgozása iránt is. Ilyenek például azok a cikkekkel és Facebook-posztokkal kombinált kérdőíves felmérések(1000-1500 válaszolóval), amelyeknek eredményét az ügyfelek saját közleményeikben is felhasználhatják.

Milyen típusú kampányok futottak már nálunk?

Helyi és országos programok, események, kiállítások, fesztiválok beharangozása

Cégek társadalmi felelősségvállalás-kampányainak kommunikációja

Új éttermek, szórakozóhelyek bemutatása

Kiadványok, könyvek, újságok népszerűsítése

1%-os kampányok

Pályázati kommunikáció

Microsite-ok, FB applikációk, játékok, új oldalak, promóciók beharangozása

Youtube-videók népszerűsítése

1. Natív cikkel kombinált posztkampány

Közösségi médiában szerzett tapasztalatainkat felhasználva natív cikket és a cikket promotáló posztkampányt készítünk. Az eredményekről részletes statisztikát adunk.

2. Bevezető cikkel és posztkampánnyal kombinált nem reprezentatív felmérés

Facebook-oldalaink kiváló lehetőséget adnak 1000-1500 fős, nem reprezentatív felmérések elvégzésére. Ehhez összeállítjuk a kérdőívet, és elkészítjük figyelemfelhívó posztokat. Az eredményeket az ügyfelek közleményeikben is kommunikálhatják

3. Szavazásos weboldal, cikkekkel és posztkampánnyal

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk Facebook-azonosítással működő szavazások lebonyolításában. Ehhez microsite-ot készítünk, és a szavazásra cikkekben valamint posztok segítségével hívjuk fel a figyelmet.

4. Forgalomterelés

Portáloknak, márkázott blogoknak hatékonyan végzünk forgalomterelést a Facebook-oldalakinkról. Szerkesztőink tapasztalatát felhasználva választjuk ki a leginkább odaillő oldalainkat, valamint alkotjuk meg a posztok szövegét. Tényleges átkattintások alapján számlázunk.

Részletes, személyre szabott árajánlatért keressen bennünket bizalommal!

Elérhetőségeink:

Cím: Budapest, 1012, Várfok u. 12.

Telefonszám: +36-1-793-93-56

Mobil: +36 30/823-02-26

E-mail cím: sales@szeretlekmagyarorszag.hu

Ügyfeleinknek kreatív prémium display megjelenéseket is kínálunk, időalapon, AV és CT alapon egyaránt. Ilyen igényeivel keresse sales house-unkat!

Ügynökségi hirdetési képviselet:

origo_media_group_300dpi_CMYK

Web: www.origomediagroup.hu

E-mail: vadnai.marton@origo.hu

Cégadatok:

Szeretlek Magyarország Médiacsoport Kft.

Székhely: 1012, Budapest, Várfok u. 12.

Adószám: 23092822-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-952566

Rólunk írták

"Létrejött egy olyan cég, aminek valószínűleg 2 milliónál is több hazai rajongója van, a magas aktivitásnak köszönhetően pedig naponta százezreket tud akár többször is elérni."

Lévai Richárd: Közösségi kalandozások - 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!