hirdetés
kislany-1.jpg

"Kövérek ne viseljenek sortot!" – beszóltak a templomban egy 19 éves lánynak a túlsúlya miatt

A nő hiába mondta, hogy ő így szereti magát. Azóta rengeteg támogató üzenetet kapott.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 07.


hirdetés

Nagyon kellemetlen beszólást kellett elszenvednie egy nőnek néhány napja, akit túlsúlya és öltözéke miatt aláztak meg. A Yahhoo Lifestye oldalán megjelent története szerint a most 19 éves lánynak éppen a templomban szóltak be, ahol a legkevésbé számított hasonlóra.

A gyülekezet vezetője követte őt a fürdőszobába, és azt mondta neki: „kövér lányok nem hordanak rövidnadrágot.”

hirdetés

A tini, aki Jenna néven van fent a Twitteren, a közösségi médiához fordult, hogy egy videóban ossza meg történetét. A felvételen egyidős nővel beszél, aki értetlenkedik, miért nem gondolja a lány magáról, hogy kövér. A fiatal azt mondja, hogy ő így szereti magát, de a hölgynek ez nem elég.

A nő közli vele, hogy ebben a rövidnadrágban ne menjen ki a mosdóból.

A lány sírva kérdezi, hogy ki ő, hogy kritizálhatja a külsejét, de a nő nem enged. Hatalmas vita lett az egészből végül.

Később a lány egy rakás támogató üzenetet kapott, amit egy újabb videóban köszönt meg. Azt mondja: nagyon fáj neki a beszólás, de nem haragszik a nőre és megbocsájt neki, mert Isten is ezt tanítja mindannyiunknak.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mem-cimkep.jpg

Egy rakás mém készült Hadházy parlamenti akciójáról, itt vannak a legjobbak

Úgy tűnik, a netezőket jól megihlették az események.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.


hirdetés

Korábban mi is megírtuk: Hadházy Ákos egy táblát tartott fel Orbán Viktor napirend előtti felszólalása közben hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor beszéde közben a pulpitusról megpróbálta elvenni a táblát. Az egyik táblán az állt, hogy "muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott", a másikon pedig ez: "stop propaganda, stop korrupció".

Ezt a táblát Orbán megpróbálta kiragadni Hadházy kezéből, de nem sikerült neki. Kormánypárti képviselők siettek a segítségére, kisebb dulakodás után végül elvették Hadházytól a táblákat.

Hadházy akciója után Kövér László házelnök kérte az ellenzéki képviselőket, hogy ne csináljanak cirkuszt a parlamentből, majd a parlamenti közvetítés szerint „primitív, ostoba fajankónak” nevezte Hadházyt.

hirdetés

A mozgalmas események sok netezőt megihlettek, ugyanis azóta rengeteg mém készült az ominózus jelenetből. Összeszedtünk néhányat:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
hirsch-899134_1920-897x760.jpg

Meg akarta vizsgálni a vadász a lelőtt szarvast – végül ő halt bele

Az állat túlélte a lövést, és váratlanul visszatámadt.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. október 25.


hirdetés

A tapasztalt vadásznak tartott arkansasi férfi unokaöccsével indult zsákmányszerző útra, és sikerrel is jártak: puskával leterítették a szarvast.

Mikor a férfi előrement, hogy felmérje a zsákmány helyzetét, a vad felöklelhette őt, erre következtetett az unokaöccse, aki később ért oda, és csak azt látta, hogy nagybátyja rossz állapotban fekszik a földön, a szarvas pedig eltűnt - írja a CNN.

hirdetés

A férfi ekkor még eszméleténél volt, és a feleségét is fel tudta hívni, ám mire a mentősök beértek vele a kórházba, meghalt.

Nem egyértelmű, hogy a szarvas agancsai által okozott sebek vezettek a férfi halálához, vagy infarktust kapott-e.

Ez azonban sosem fog kiderülni, mivel a férfi boncolását nem rendelték el, így a halál oka ismeretlen marad.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
idojos.jpg

Beszóltak az alakjára, tökéletes választ adott a meteorológusnő

Egy néző szerint fűzővel vagy egy felsővel kellene eltakarnia a hasát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 20.


hirdetés

Sokáig tűnődhetnénk azon, mi lehet a gyönyörű nőknek beszólogató internetes trollok motivációja, ám talán hasznosabb, ha olyasvalaki történetét osztjuk meg, aki elegánsan rendezte le egyiküket.

A Mirror szúrta ki Tracy Hinson időjós közösségi oldalát, ahol valaki "fatshamingelte" a fiatal nőt, vagyis testalkatára tett sértő megjegyzést.

Tracy Hinson, aki a KSDK-nél dolgozik, napi rendszerességgel látható a tévében, ám az egyik néző szerint a pocakja túl nagy azokhoz a ruhákhoz, amiket visel.

hirdetés

A küldő személyazonosságát nem árulta el a híresség, csak egy képernyőfotót tett közzé az üzenetről, amelyet nemrég kapott. A néző azt kérdezte tőle, vajon látta-e magát a tévében, figyelte-e, hogy hogy néz ki. A levélíró öltözködési tippeket is adott a nőnek azt részletezve, hogyan tüntesse el a hasát, hogy az ne legyen ekkora a tévében. Egy, a ruhák alá felvehető fűzőt is javasolt a szőke tévésnek.

"A mai nem az első alkalom volt, amikor észrevettem ezt az egészet. Lehet, hogy viselned kellene egy topot vagy egy felsőt, ami ezt a puffadást eltakarja"

- írta a néző.

Tracy ragyogóan reagált az üzenetre. Tweetjére több mint 1000 retweet és 21 000 kedvelés érkezett.

Ezt írta:

"Kedves Mary, igen, láttam már magam a tévében és nem, nem fogok fűzőt hordani, mert neked nem tetszik a hasam. Szeretem a tésztát, a kenyeret és a sajtot, szeretem a testemet is - ez az, ami tényleg számít. Tracy."

Tracy válasza hamarosan több száz támogató kommentet vonzott be, amiben követői méltatják azt, ahogyan válaszolt a legtöbbek szerint nevetséges kritikára.

Így néz ki egyébként az időjós, aki szerencsére az alábbi videón fodrokkal takarta el "hatalmas" hasát:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
halloween-ijeszto-baba-pxhere-1000x667.jpg

Zombikká változtatta kisgyerekeit egy halloweeni fotózás kedvéért, halálos fenyegetéseket kapott az anya

'Halj meg álmodban!', 'A pokolban fogsz elégni!' – ilyen üzeneteket kapott a fotós anyuka. Tényleg sok volt, amit csinált, vagy a kommentelők túlozták el?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.


hirdetés

Durván elítéltek egy amerikai fotóst, aki vérszomjas zombikat "csinált" saját gyerekeiből egy Halloween témájú fotózás kedvéért.

Carlee Thomasnak két kislánya van, az egyéves Coraline és a 4 éves October (igen, mint a hónap). Mivel nemsokára itt van a Halloween, ami az Egyesült Államokban igencsak népszerű ünnep, a 25 éves nő úgy döntött, csinál egy félelmetes hangulatú fotósorozatot, amiben lányai is segítségére voltak.

A két kicsit úgy fotózta le, hogy piros folyadékkal kente be őket. A kisebb gyereknek a kezébe egy emberi agynak látszó tárgyat is adott, miközben egy vödör (látszólag) vérbe ültette, a nagyobb lány pedig ijesztő arckifejezésekkel tette még rémisztőbbé a kinézetét. Az egészet csak fokozta, hogy utólag az anya zombikat idéző szemeket szerkesztett nekik a képeken.

Carlee Thomas Photography

So many of you are new here and probably don't know that Horror is m... y specialty and favorite genre of art. With Halloween around the corner, it's the perfect time to unleash your spooky side!

hirdetés

A fotók azonban nem arattak osztatlan sikert, amikor megosztotta őket a Facebook-oldalán. Rengetegen szóltak be neki, ráadásul igencsak durván szidták és fenyegették őt.

Carlee a posztjára kapott 5000 komment mellett számos privát üzenetet is kapott, többek közt ilyen kijelentésekkel:

"A pokolban fogsz elégni. Mi a baj veled? Meg kellene ölnöd magad!"

"Vedd le ezt a sz.rt! Senki nem akar halott gyerekeket látni."

"Hogy lehetsz te anya, amikor vannak olyan jó emberek, akiknek nem lehet gyerekük, beleértve engem is. Szegény kicsik..."

"Ki tesz ilyet ilyen ártatlan kisgyerekekkel? Remélem valaki elveszi tőled a gyerekeidet, mielőtt ők fognak fejbe b.szni téged."

"Halj meg álmodban, jobb lesz így a világnak és a gyerekeidnek is."

Az anyát sokkolták az éles kritikák, hiába gondolta, hogy talán megosztóak lehetnek a képei.

"Mielőtt posztoltam ezeket, tudtam, hogy egy kicsit kockázatos, mert nem mindenkinek fér ez bele, de azt sosem gondoltam volna, hogy ennyire kiborulnak az emberek"

- mondta Carlee Thomas.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!